Radio

Felicitările curg gârlă de când Simona Gherghe şi-a postat testul de sarcină pe Facebook. “Cea mai aşteptată veste”

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Felicitările curg gârlă de când Simona Gherghe şi-a postat testul de sarcină pe Facebook. Cea mai aşteptată veste
Simona Gherghe a aflat in urma cu sase ani ca este insarcinata

Simona Gherghe a arătat testul de sarcină pe Facebook, iar mesajele de felicitare nu s-au oprit să curgă. Prezentatoarea este extrem de mulţumită de parcursul vieţii sale, atât profesionale, cât şi personale. Chiar dacă s-a confruntat cu ceva probleme şi nu se mai aştepta să rămână însărcinată, Ana a venit printr-o minune.

Jurnalista se bucură de o familie frumoasă, alături de soţul ei, Răzvan Săndulescu şi cei doi copii, Ana şi Vlad, dar şi de un public numeros, care o apreciază şi o urmăreşte cu interes pe reţelele de socializare.

Felicitările curg gârlă de când Simona Gherghe şi-a postat testul de sarcină pe Facebook

Recent, Simona Gherghe a făcut o postare emoţionantă, în care împărtăşeşte cu fanii faptul că ziua de 17 octombrie este una foarte importantă pentru ea şi soţul ei. În urmă cu şase ani, a aflat că este însărcinată pentru prima dată, deşi îşi pierduse speranţa şi cumva se resemnase cu gândul că nu va deveni mamă, din cauza problemelor de sănătate.

„Între prima și a doua fotografie, sunt fix șase ani! Șase ani de la cea mai așteptată veste. O veste care a venit după o lungă și dureroasă așteptare, după multe temeri și gânduri că, poate, mie n-o să mi se întâmple. Dar când a fost, am știut, am simțit înainte să am confirmarea din trei surse.

M-am emoționat când a văzut poza cu testele, căci am retrăit toate stările din ziua aceea de toamnă a lui 2016. Dar și tot ce a urmat, până la fotografia de ieri, cu Nuchi în brațele mele. Deși e înaltă, încă îmi place s-o țin așa și o pun să-mi promită că o să mă lase s-o pup și s-o îmbrățișez toată viața!„, este mesajul postat de Simona Gherghe, pe pagina sa de Facebook.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

”Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare la acel moment.

Adauga un comentariu