Cancan

Ce spune Teo Trandafir despre plecarea de la Kanal D. Acestea sunt planurile vedetei după retragerea din televiziune

Publicat: 07 dec. 2022
Ce spune Teo Trandafir despre plecarea de la Kanal D. Acestea sunt planurile vedetei după retragerea din televiziune
Teo Trandafir a vorbit despre momentul in care va pleca din televiziune

Teo Trandafir a aniversat nouă ani la Kanal D în luna septembrie. A trecut prin mai multe posturi de televiziune în cariera ei, însă asta nu înseamnă că nu visează să facă și altceva.

Pe la începutul verii, după ce emisiunea sa a dispărut din grila de programe, au existat zvonuri conform cărora vedeta ar urma să plece de la Kanal D.

Ce spune Teo Trandafir despre plecarea de la Kanal D

Ulterior, Teo Trandafir a lămurit situația și a spus că va fi implicată într-un nou proiect, matinalul de weekend Teo Show pe care îl prezintă chiar acum.

Cu toate astea, vedeta are și un plan de rezervă. În cazul în care vreodată s-ar întâmpla să renunțe la televiziune, Teo Trandafir știe foarte bine ce vrea să facă.

Prezentatoarea tv și-ar lua jumătate de an de pauză, iar mai apoi s-ar apuca să studieze în domeniul constructorilor, însă în limba arabă, având în vedere că engleză și franceză știe deja.

Ce ar face Teo Trandafir dacă ar renunța la televiziune

Mai departe, vedeta spune că ar pleca în Dubai, unde s-ar angaja la o firmă de construcții, iar planul ei este deja bine pus la punct.

”Acum sunt în trend investiţiile imobiliare în Dubai făcute de români. Ai putea deveni un intermediar, dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate.

Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică”, a mărturisit vedeta, într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Deși are planuri mărețe însă, Teo Trandafir consideră că întreaga ei carieră în televiziune este departe de a se termina. Vedeta a mai povestit pentru sursa citată că televiziunea din România încă mai are nevoie de oameni ca ea, dar și de oameni cu o experiență vastă în domeniu.

”Am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine”, a mai dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D, pentru sursa citată.

Care este cea mai mare teamă a prezentatoarei când vine vorba de fiica sa

Celebra prezentatoare tv Teo Trandafir se declară o femeie împlinită la vârsta de 54 de ani. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de mamă. Îndrăgita vedetă are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa adoptivă și se mândrește cu aceasta.

Maia, în vârstă de 18 ani, se înțelege de minune cu mama ei, se dedică studiului, însă deocamdată nu își dorește o carieră în televiziune. Mai mult, tânăra se afișează destul de rar la tv, preferând să fie discretă și să își susțină mama dincolo de lumina reflectoarelor.

Recent, Teo Trandafir a vorbit despre relația pe care o are cu Maia, dezvăluind cum reușește să gestioneze momentele tensionate cu fiica sa adolescentă.
Adauga un comentariu