Cultural

Teo Trandafir a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teo Trandafir a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată
La vârsta de 54 de ani, Teo Trandafir se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață alături de fiica ei superbă, Maia.

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, Teo Trandafir, a ajuns la o frumoasă vârstă. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Teo Trandafir ascunde o poveste de viață surprinzătoare și multe suferințe. Iată ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată.

Teo Trandafir se bucură de viață la o frumoasă vârstă

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir se declară o femeie împlinită la vârsta de 54 de ani. Aceasta are succes pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de fiica ei superbă, Maia.

Puțini sunt cei care știu că Teo Trandafir a trecut prin momente extrem de grele în plan personal și nu de puține ori a fost la un pas de depresie. Cu toate acestea, prezentatoarea a trecut peste situațiile dificile din viața privată și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Mai mult, Teo Trandafir are doar cuvinte de laudă pentru fiica ei, Maia, aflată acum la vârsta adolescenței. Cele două se înțeleg de minune și se susțin reciproc.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție.”, a mărturisit celebra prezentatoare tv despre fiica sa.

Teo Trandafir este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Deși a trecut prin multe suferințe, aceasta a încercat să își țină planul personal departe de ochii curioșilor.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Ecaterina Ladin. Actrița are o familie frumoasă și radiază de fericire alături de soțul ei. La fel stau lucrurile și în cazul frumoasei artiste Paula Seling. Deși nu are copii, cântăreața se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

Ce suferințe ascunde celebra prezentatoare

Teo Trandafir are o carieră de succes și o fiică superbă de care este tare mândră. Pe plan amoros, vedeta a trecut prin multe suferințe, însă a reușit de fiecare dată să își păstreze optimismul. Recent, aceasta a recunoscut că a fost la un pas de depresie după ce s-a despărțit de marea sa iubire și că a făcut terapie o perioadă lungă de timp.

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema?. Uitasem cum îl cheamă. (…)

Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a mărturisit aceasta.

Un alt episod dureros din viața prezentatoarei a fost acela când unul dintre iubiții ei a cerut-o în căsătorie contra unei sume foarte mari de bani, gest care a marcat-o pe vedetă.

„Am fost cerută de soție contra unei sume foarte mari de bani care mi-a și fost pusă pe piept. (..) Eu stăteam în fotoliu și amicul respectiv a venit pe la spate și mi-a pus banii pe piept. N-am știut că sunt atât de grei! (…) Erau împachetați în țiplă.”, a recunoscut aceasta.

La vârsta de 54 de ani, Teo Trandafir se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață alături de fiica ei superbă, Maia. Prezentatoarea are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Adauga un comentariu