Cancan

Ce spune Teo Trandafir despre primul iubit. „Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa”

Publicat: 08 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Teo Trandafir despre primul iubit. Ne urmăreau peste tot ne-au spart casa
Teo Trandafir regretă și acum prima ei mare dragoste, un profesor american

De curând, îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir a făcut unele dezvăluiri intime din tinerețea ei, spunând și cine a fost primul ei iubit. De asemenea, vedeta TV și-a amintit cu tristețe și care a fost motivul pentru care s-a despărțit de el. Se întâmpla pe timpul regimului comunist, iar bărbatul de care s-a îndrăgostit era un profesor universitar american.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, însă întotdeauna a trasat o limită clară între viața privată și cea personală. Nu a oferit decât detaliile pe care ea le-a considerat necesare și suficiente, care să ajungă la public. Acesta este și motivul pentru care, până acum, nu s-a știut nimic despre prima mare iubire a ei.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre primul iubit

Prezentatoarea TV a făcut mărturisiri emoționante despre bărbatul care i-a marcat tinerețea și pe care l-a iubit enorm. De origine americană, Dave a făcut-o pe Teo Trandafir să simtă primii fiori ai dragostei. Însă din păcate lucrurile nu au evoluat într-un sens pozitiv între ei. Din cauza comunismului, vedeta și profesorul universitar au fost nevoiți să se despartă.

„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii. Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord”, a povestit Teo Trandafir despre primul ei iubit.

„Am dormit într-un pat cu o armă”

Teo Trandafir a povestit cu amărăciune în glas cum și-a luat adio de la marea ei dragoste și cât de mult ură a născut acest episod în viața ei. A vrut să se răzbune, drept urmare a participat activ la Revoluția din 1989.

„Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o fiică adoptată

Teo Trandafir și Maia, fiica sa în vârstă de 16 ani, au o relație cu adevărat specială. Chiar dacă nu împart același sânge, pe cele două le leagă o relație mai puternică decât a multora care au fost uniți de grade de rudenie. Realizatoarea TV nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată. Mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică.

„I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza, și mi-a rămas momentul întipărit în minte. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”, a povestit vedeta de la Kanal D.

În altă ordine de idei, dezvăluirea făcută de Teo Trandafir despre primul iubit ascunde multe regrete, ținând cont că, de-a lungul timpului, viața ei sentimentală a fost marcată de eșecuri.

Adauga un comentariu