Actualitate

Cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească. Cu ce truc se menține în formă

Publicat: 02 iun. 2020
Cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească
Teo Trandafir arată super la șapte ani de când a suferit o intervenție de micșorare a stomacului

Cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească. Îndrăgita prezentatoare tv, care astăzi a împlinit 52 de ani, arată nemaipomenit pentru vârsta ei. Însă puțină lume își mai aduce aminte cum arăta aceasta până la operația de micșorare a stomacului din 2013. De atunci a reușit să scape de peste 60 de kilograme și are o talie la fel ca a tinerelor de 20 de ani.

La mai bine de șapte ani de când a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, Teo Trandafir arată super. Acum, îndrăgita prezentatoare are o siluetă de invidiat, după ce a reușit să dea jos peste 60 de kilograme. Și vorbim tocmai de acele kilograme considerate în plus după cum mărturisește chiar ea. Însă de atunci, vedeta tv a reuși să se mențină în formă abținându-se de la excesele alimentare.

Teo Trandafir ține cu strictețe un regim alimentar, de la care nu se abate deloc. Mai mult, mărturisește că teama de a nu se îngrășa din nou o face să mănânce foarte puțin.

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuța de cafea.”
Teo Trandafir

Cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească

Cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească
Problemele lui Teo Trandafir cu greutatea au fost cauzate de o dereglare hormonală

Problemele ei cu greutatea s-au acutizat prin 1989, când ajunsese să aibă chiar 140 de kilograme. În cazul prezentatoarei TV a fost vorba de o dereglare hormonală. Astfel, în doar 9 luni, Teo Trandafir ajunsese să ia în greutate nu mai puțin de 75 de kilograme. După cum singură povestea, prezentatoarea a suferit enorm în acea perioadă. Pur și simplu nu înțelegea cum de i se întâmplă tocmai ei. Mai mult, nici medicul care o consultase nu avea o explicație clară a ceea ce i s-a întâmplat.

Astfel, din acel moment, în viața lui Teo Trandafir au apărut curele de slăbire. Și totuși, acestea nu prea au dat rezultate, evoluția greutății ei fiind oscilantă. Cu toate acestea, o schimbare majoră s-a produs în 2013, odată cu intervenția chirurgicală.

Din acel moment totul a intrat pe un făgaș normal. În mai puțin de 5 ani de la operația de micșorare a stomacului Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme. Înarmată cu o voință de fier, prezentatoarea TV a apelat și la un regim alimentar, bazat pe porții mici de mâncare.

Ce mănâncă Teo Trandafir

În privința dietei pe care o ține, Teo Trandafir a recunoscut că nu respectă nicidecum orele de masă. Cu toate acestea meniul zilnic al vedetei este destul de sărăcăcios. Astfel, dimineața mănâncă două felii de pâine neagră cu un pic de unt, cafea și apă. Prânzul constă într-o ciorbă, iar dacă i se mai face foame între timp se amăgește cu niște pufuleți. Iar cina este, cel mai adesea, o salată de verdețuri cu brânzeturi și un pic de iaurt.

Totodată, regimul alimentar este completat cu mişcare, indiferent despre ce tip de sport ar fi vorba. Astfel, fie că e vorba de plimbări în parc, dans, alergare sau fitness, vedeta face ce poate în funcție de timp. Acum, mărturisește că este foarte mulțumită de felul cum arată. Credem și noi, deoarece este o diferență colosală față de cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească.
Adauga un comentariu