Actualitate

Ce studii are, de fapt, Cătălin Bordea de la America Express. Puțină lume știa asta despre comediant

Publicat: 03 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce studii are de fapt Cătălin Bordea de la America Express. Puțină lume știa asta despre comediant
Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, participă la America Express

La capitolul studii, Cătălin Bordea, concurentul de la America Express, are cu ce se lăuda, deoarece nu și-a neglijat educația. Astfel, comediantul a muncit foarte mult pentru a-și construi o carieră iar acum culege roadele. În plus, Cătălin Bordea a reușit să depășească toate greutățile și lipsurile cu care s-a confruntat în copilărie și adolescență.

Cătălin Bordea este o persoană foarte apreciată în showbiz-ul autohton, reușind să se impună prin multă muncă. Și totuși, cel care face atâta lume să râdă la glumele pe care le spune a avut o copilărie tristă, desprinsă parcă din filme. Actorul a fost crescut de bunici, deoarece părinții nu l-au dorit. În prezent însă, concurentul de la America Express se bucură de roadele muncii sale.

Ce studii are Cătălin Bordea de la America Express

Chiar dacă pare un bărbat simplu care tot ceea ce face este să se distreze și să facă oamenii să râdă, Cătălin Bordea este mai mult decât atât. Puțini știu, însă comediantul a urmat cursurile Liceului de Arte din Botoșani, urmând să ia examenul de Bacalaureat cu brio. Ulterior, Cătălin a dat examen la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București, unde a intrat al treilea de pe listă, primind și bursă.

După facultate, Cătălin Bordea a primit ocazia de a apărea în serialul „La Bloc”, un serial-fenomen de la începutul anilor 2000. Ulterior, viața sa s-a schimbat, făcând cunoștință cu televiziunea și showbizul românesc și devenind ajutorul lui Dan Capatos în emisiunea pe care o difuzează de câțiva ani buni.

„El a făcut Liceul de Arte de la Botoșani, apoi s-a dus la București și a dat la facultate, la Teatru. A intrat al treilea, cu bursă la facultate. Apoi, a ajuns la Antena 1, dar a jucat și în serialul «La Bloc» în ultimele episoade”, a declarat chiar mama lui Cătălin Bordea, Mihaela Raiu.

Cătălin Bordea este încântat de ceea ce face

Cătălin Bordea este concurentul de la America Express care a reușit să îi impresioneze pe cei de acasă cu dorința sa constantă de a câștiga probă după probă. Și totuși, se cunosc destul de puține detalii din viața privată a partenerului lui Nelu Cortea.

De departe, meseria care a reușit să îl mulțumească din toate punctele de vedere a fost cea de comediant. Pe lângă interacțiunile cu oamenii și atmosfera plăcută de la fiecare spectacol, posibilitatea de a face ceea ce îi place i-au oferit lui Cătălin Bordea tot ceea ce avea nevoie pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți stand-up-eri români.

În prezent, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Cătălin Bordea se bucură de toată admirația pe care o primește de la un spectacol la altul. Și totuși, faima nu l-a făcut să uite de unde a plecat, ba din contră, acesta își reamintește de fiecare dată detalii importante din primii 20 de ani de viață.

Adauga un comentariu