Cancan

Ce studii are Jador de la Survivor România 2021: „Sunt unul dintre puţinii rromi care…”

Publicat: 27 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce studii are Jador de la Survivor România 2021 Sunt unul dintre puţinii rromi care...
Jador a absolvit Universitatea de Studii Economice din Bucureşti ca mai apoi să facă şi un master, dobândind astfel o diplomă aprofundată.

Chiar dacă este unul dintre cei mai titraţi concurenţi din show-ul care se desfăşoară în Republica Dominicană, puţină lume ştie ce studii are Jador de la Survivor România 2021. Concurentul din echipa Faimoşilor a absolvit Universitatea de Studii Economice din Bucureşti ca mai apoi să facă şi un master, dobândind astfel o diplomă aprofundată.

Jador a demonstrat de-a lungul ediţiilor că poate fi în topul preferaţilor şi la Survivor România 2021 nu doar pe primul loc în trending pe Youtube.

Ce studii are Jador de la Survivor România 2021

Chiar dacă la prima vedere nu pare a fi o persoană cu studii, Jador a absolvit Universitatea de Studii Economice din Bucureşti, mai exact Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, apoi s-a înscris şi la master, dobândind astfel o diplomă aprofundată. Jador s-a lăudat la un moment dat pe retelel de socializare pentru faptul că este şi masterand şi nu este unul oarecare.

„Unul dintre puţinii rromi care sunt licenţiaţi în economie şi în curând şi masterand!”, a postat Jador.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, a mai declarat Jador plin de mândrie.

Jador, unul dintre controversaţii concurenţi de la Survivor România 2021

Jador este unul dintre cei mai titraţi concurenţi de la Survivor România 2021 în ciuda faptului că mulţi nu îl iau în serios pe Faimos din cauza atitudinii.

Jador a demonstrat că poate fi în topul preferaţilor şi la Survivor România 2021 nu doar pe primul loc în trending pe Youtube. Faimosul a şi fost votat drept preferatul telespectatorilor la sfârşitul săptămânii trecute înaintea eliminării Amnei. Şi nu doar că este unul dintre cei mai populari concurenţi din echipa Faimoşilor, ci şi puternici, asta a dovedit şi la jocul pentru recompensă din seara eliminării când abia intrat în ring, şi-a şi doborât adversarul din echipa Războinicilor.

Însă pe parcursul competiţiei Survivor România, Jador şi-a atras şi numeroase antipatii cum ar fi reacţia din partea Georgianei sau a Simonei Hapciuc, concurente care susţin ca Faimosul le jigneşte constant şi nu le ajuta să ia parte la discuţii bărbaţilor despre strategiile jocului. Picătura care a umplut paharul a fost momentul când Jador a jignit-o pe Georgiana, numind-o „balena” după ce nu a reuşit să facă faţă unui traseu prin apă.

Pus la zid de restul concurenţilor şi conştient de gafa pe care a făcut-o, Jador a mers să îi ceară scuze Georgianei, moment în care i-a mărturisit acesteia ca el este singurul din echipa Faimoşilor care îi vrea binele şi că tot ceea ce i-a spus a fost pentru a o motiva să dea tot ce are mai bun şi să aducă puncte pentru echipă.

Jador: Taci, măi, că eşti o balenă fără nicio nimic…Mă oftic pentru tine pentru că o să te dea lumea afară, înţelegi?
Georgiana: Păi, să mă dea frate, am zis să mă votaţi.

Jador: Dacă nu tragi, te da lumea afară.

Georgiana: Eu am tras cu tot ce am putut

Jador: Nu, s-a văzut că nu ai tras. Lumea zice că a tras singură.

Georgiana: Băi, de ce m-ai jignit? Eu nu am jignit pe nimeni!

Jador: Păi, mă enervez spre binele tău.

După această ieşire, Jador a regretat enorm izbucnirea şi şi-a cerut scuze printre lacrimi. Mai mult, şi Culiță Sterp i-a luat apărarea de multe ori, spunând ca Faimosul are suflet foarte bun, însă este foarte vulcanic.

Adauga un comentariu