Ce studii are Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar. Tânăra nu avea nicio pregătire pentru HoReCa

27 oct. 2023, 15:05 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Larisa Popa, angajatul de bază în restaurantele lui Paul Nicolau – Pescobar, a vorbit în cadrul unui podcast recent despre studiile pe care le are și cum a început să lucreze pentru cunoscutul om de afaceri.

Ce studii are Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Pescobar

Nu mulți știu acest lucru, dar studiile nu o recomandă pe Larisa Popa în domeniul HoReCa, potrivit ultimelor sale declarații. Se descurcă de minune, iar intuiția bună o ajută să rezolve toate problemele, motiv pentru care a și devenit omul de încredere în lanțul de restaurante „Taverna Racilor”, deținut de Pescobar.

Larisei Popa i-a plăcut școala, în ciuda afirmațiilor făcute de cârcotași. După ce a terminat studiile la un liceu tehnologic din Argeș, tânăra a decis să urmeze o carieră în cadrul unei facultăți militare, însă nu a reușit să treacă de probele eliminatorii. Ulterior, aceasta s-a reorientat, așa că s-a înscris la Facultatea Politehnica din București.

Nu poate spune că i-a plăcut ceea ce a învățat, dar pentru că este ambițioasă și nu lasă niciodată lucrurile neterminate, Larisa a reușit să finalizeze cei patru ani de studii și chiar să își susțină licența.

„Când am terminat liceul am aplicat la Armată, am picat la sport. Pe aviație voiam eu, ce gândeam eu la 17 ani. Pentru că am terminat liceul la 17 ani m-am dus la școală de la 6 ani. Deci a trebuit să fac buletinul mai repede de 18 ani, că nu mă primeau la facultate. Am picat probele sportive la Armată, nu mi-a părut rău deloc, chiar am fost fericită. Nu era de mine, m-am dus și eu așa… copil fiind, nu știi pe ce drum să te duci.

După ce am picat am zis că vreau la București. Dar unde? Toți colegii mei s-au dus la Politehnică. Unde să ma duc și eu? Tot la Politehnică. Am terminat un liceu tehnologic și am zis să urmez tot asta. M-am înscris în toamnă. Am făcut cei patru ani și am luat licența în pandemie. Terminasem cu un an înainte, dar din cauza muncii intense, nu am reușit să dau licența în același an. Am dat un an după. Nu mi-a plăcut facultatea deloc, iar din anul doi de facultate am început munca (n.r. – alturi de Pescobar)”, a declarat Larisa, în cadrul podcast-ului realizat de Viorel Grigoriu.

Firma „Taverna Racilor” este deținuță de părinții lui Pescobar

Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că Paul Nicolau – Pescobar – nu este proprietarul niciuneia dintre cele două companii care administrează restaurantele din București și din țară, acestea fiind deținute de mama și tatăl său. În plus, Pescobar nu pare să fie foarte implicat, cel puțin în ultima perioadă, în activitatea curentă a restaurantelor.

Larisa Popa este cea care se ocupă de întreaga afacere și se spune că este „foarte apropiată” de Paul Nicolau.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a spus Pescobar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *