Cancan

Cine deține “Taverna Racilor”, de fapt. Paul Nicolau, zis Pescobar, nu este patronul!

Publicat: 27 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine deține Taverna Racilor de fapt. Paul Nicolau zis Pescobar nu este patronul
Paul Nicolau nu este proprietarul niciuneia dintre cele două companii care administrează restaurantele din București și din țară, acestea fiind deținute de mama și tatăl său

S-a aflat adevărul si cine detine cu adevarat “Taverna Racilor”. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au descoperit nereguli în privința condițiilor de depozitare a alimentelor și au determinat închiderea a trei restaurant cu numele ‘Taverna Racilor’.

În plus, unele dintre aceste locații nu aveau autorizații valide pentru o funcție.

Cine deține “Taverna Racilor”, de fapt

Ceea ce este puțin cunoscut este faptul că Paul Nicolau nu este proprietarul niciuneia dintre cele două companii care administrează restaurantele din București și din țară, acestea fiind deținute de mama și tatăl său. În plus, Pescobar nu pare să fie foarte implicat, cel puțin în ultima perioadă, în activitatea curentă a restaurantelor.

Larisa Popa, o tânără atrăgătoare, se ocupă de întreaga afacere și se spune că este ‘foarte apropiată’ de aceasta.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a spus Pescobar, pe Instagram.

Paul Nicolau, zis Pescobar, pleacă din România

Paul Nicolau dorește să scape pentru câteva zile de probleme cu care s-a confruntat recent și a hotărât să-și găsească liniștea sufletească pe Muntele Athos, unde a și plecat deja. Milionarul anunțat că este timpul să-și ia o pauză și a transmis un mesaj direct din aeroport.

Pescobar este ferm convins că a fost implicat într-o situație controversată, așa cum a afirmat și anterior, și că a fost amenințat.  Astfel, a ales să meargă în unul dintre cele mai sacre locuri de pe Pământ, unde speră să găsească liniștea interioară.

”În ultima vreme, mai des pe aeroport, mai rar pe la restaurante. De exemplu, acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele. Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a declarat Pescobar.

Pescobar vrea să deschidă “Taverna Racilor”, la Iași

Paul Nicolau a ieșit public și a negat toate cele transmise oficial, adăugând faptul că va ajunge în instanță, dovedindu-și dreptatea. Până atunci poate fi cale lungă și, în paralel, Pescobar nu vrea să dispară și a anunțat că va deschide Taverna Racilor la Iași.

„Vă anunț că următoarea locație pe care o voi deschide este la Iași, pentru că deja am găsit locație. Vreau și la Craiova, o să se întâmple minunea și acolo, dar acolo încă nu am locație. Au început vreo 2-3 bombardieri de acolo (n.r. – de la Craiova), mai cu tupeu, să zică că: «Dom-le, ai ceva cu noi». Acolo-s pe cuțite, dacă nu deschizi. Dar ușor că o să ajung și acolo. Dar le facem pe toate pas cu pas. Invit și toți bombardierii la deschidere, că stresu-i zero la Pescobar”, a transmis afaceristul Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar.

Paul Nicolau nu este proprietarul niciuneia dintre cele două companii care administrează restaurantele din București și din țară, acestea fiind deținute de mama și tatăl său

Adauga un comentariu