Cancan

Ce tarif are Marcel Pavel la o nuntă. Artistul este foarte dorit și nu doar în țară

Publicat: 16 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce tarif are Marcel Pavel la o nuntă. Artistul este foarte dorit și nu doar în țară
Marcel Pavel a devenit foarte cunoscut abia la 40 de ani, cu piesa „Frumoasa mea”

Cu siguranță, multă lume se întreabă ce tarif are Marcel Pavel pentru a cânta la o nuntă, acesta fiind un artist consacrat. Având o carieră înfloritoare, el este totodată și compozitor, dar cântă și la mai multe instrumente. Și totuși, chiar dacă a fost pasionat de muzică de la o vârstă fragedă, Marcel Pavel cunoaște celebritatea abia la 40 de ani.

În urmă cu câteva luni, Marcel Pavel, în vârstă de 63 de ani, a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cu această ocazie, el a făcut dezvăluiri despre viața personală, dar și despre carieră. Provenind dintr-o familie de muzicieni, acesta și-a arătat pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de trei ani, când a început să bată la tobe. În prezent, Marcel Pavel are o carieră înfloritoare, este compozitor, cântă la chitară bas, contrabas, violoncel, pian și instrumente de percuție.

„Frumoasa mea”, piesa care l-a consacrat

Artistul a devenit foarte cunoscut abia la 40 de ani, cu piesa „Frumoasa mea”, primind și discul de platină pentru vânzările record ale albumului cu același nume și câștigând premiul de popularitate pentru aceeași piesă, în cadrul Festivalului Mamaia. În ciuda faptului că a debutat ca percuționist de muzică rock, a ajuns cea mai bună voce masculină, secțiunea pop, titlul conferit de Gala Premiilor Industriilor Muzicale Românești, în 2001.

Deși a fost un adolescent rebel, exmatriculat din liceu, la vârsta maturității a revenit pe băncile școlii și a fost student bursier, la 50 de ani, la Conservator. Marcel Pavel este căsătorit și are 3 copii. În timpul emisiunii cu Denise Rifai, artistul a mărturisit cum l-a surprins viața, dar a făcut și dezvăluiri despre veniturile sale.

Ce tarif are Marcel Pavel la o nuntă

Întrebat de prezentatoarea Denise Rifai câți bani câștigă la o nuntă, Marcel Pavel a răbufnit: „Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?” Mai apoi însă a completat.

„Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult. Un onorariu care să fie de bun-simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”.

Totodată, Marcel Pavel a recunoscut că are clienți excentrici care fac tot posibilul pentru a-l avea la nunțile lor. Spre exemplu, unii au trimis un elicopter pentru el, pentru a ajunge la timp la eveniment.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a mai declarat Marcel Pavel.

Adauga un comentariu