National

Ce temperaturi se vor înregistra de Florii, de 1 Mai și de Paște în 2024. Vremea ne va lua prin surprindere în mai multe zone ale țării!

Publicat: 08 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ce temperaturi se vor înregistra de Florii de 1 Mai și de Paște în 2024. Vremea ne va lua prin surprindere în mai multe zone ale țării
Ce temperaturi se vor înregistra de Florii, de 1 Mai și de Paște în 2024. Vremea ne va lua prin surprindere în mai multe zone ale țării!

Primăvara a venit cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru luna aprilie. Află cum va fi vremea de Florii, de 1 Mai și de Paște în 2024.

Potrivit ANM, în perioada 22- 29 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Se vor înregistra maxime de 20- 26 de grade Celsius, mai ales în Sud și Sud-Est.

Cum va fi vremea de Florii în 2024

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. În București, vremea va fi în general frumoasă de Florii, va fi parțial însorit, însă noaptea vor scădea temperaturile până la 9 grade Celsius.

La munte, vremea se va răci considerabil de Florii. Maximele din această zi se vor încadra între 9- 15 grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat.

Prognoza meteo pentru 1 Mai 2024

Pentru 1 mai sunt preconizate valori termice moderate. Temperaturile vor fi cuprinse între 10- 20 de grade Celsius, pe timpul zilei și 5- 10 grade Celsius noaptea. Cerul va fi parțial însorit în majoritatea zonelor țării, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 10- 15 km pe oră.

Izolat, sunt anunțate ploi ușoare, pe la jumătatea zilei, în special în partea de Nord a țării, acolo unde temperaturile nu vor depăși 15 grade Celsius.

Cei care își doresc să meargă la mare de 1 Mai, se vor bucura de vreme frumoasă pe timpul zilei. Mercurul din termometre va urca până la 17- 19 grade Celsius, iar vântul va sufla slab pe litoral.

Cum va fi vremea de Paște în 2024

De Paște, vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi optime pentru luna mai. Dacă în luna aprilie ne bucurăm de valori de până la 30 de grade Celsius, pe data de 5 mai mercurul din termometre va urca până la 20 de grade Celsius, în special în zona de sud a țării.

Izolat, la munte sunt anunțate ploi slabe de Paște, cu descărcări electrice, în a doua parte a zilei.

Pe timpul nopții, valorile termice nu vor depăși 9 grade Celsius.
La mare, temperatura maximă se va încadra între 18- 20 de grade Celsius pe timpul zilei. Cerul va fi însorit, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Noaptea se vor înregistra între 10- 13 grade Celsius.

Comentarii
  • 91 studied Arg1945Trip and Ag399Gln, reporting a significant association between BC risk and the 399Gln polymorphism but no significant association with the Arg194Trip polymorphism buy levitra 10 mg Like all dogs, Chihuahuas need plenty of time each day to run around and play

Adauga un comentariu