Cancan ultimă oră

Ce truc eficient are Corina Caragea să nu se îngrașe de Paște. Bruneta are două reguli de aur peste care nu trece niciodată

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce truc eficient are Corina Caragea să nu se îngrașe de Paște. Bruneta are două reguli de aur peste care nu trece niciodată
Frumoasa prezentatoare iubește mâncarea bună, iar la mesele de sărbători nu poate să rămână indiferentă la preparatele tradiționale

Corina Caragea este una dintre cele mai admirate și frumoase prezențe feminine din spațiul public. Vedeta arată impecabil la 39 de ani și recunoaște că are pofte când vine vorba despre bucatele tradiționale de pe masa de sărbători. Totuși, bruneta are două reguli de aur peste care nu trece niciodată, pentru a-și menține silueta.

Corina Caragea poate fi considerată una dintre emblemele postului tv la care lucrează. Când prezintă știrile sportive, bruneta adoptă mereu ținute care îi pun în evidență trupul bine lucrat și parcă tras printr-un inel. Nu doar că adoră mâncarea bună, dar e pasionată de călătorii și ține legătura cu fanii pe blogul ei, unde le povestește cele mai tari noutăți când vine vorba despre vizitat locuri.

Ce truc eficient are Corina Caragea să nu se îngrașe de Paște

Frumoasa prezentatoare iubește mâncarea bună, iar la mesele de sărbători nu poate să rămână indiferentă la preparatele tradiționale. Vedeta se înfruptă, de Paște, din cozonac și din drob. Ciocnitul ouălor roșii este, de altfel, activitatea preferată a brunetei, pe lângă întâlnirile cu cei dragi. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Corina Caragea a povestit ce va face de Paște.

„Abia aștept să mănânc cozonac și drob, să ciocnesc ouă cu prietenii și ăsta să fie un nou pretext ca să ne adunăm, să mergem înainte la Slujba de Înviere și să râdem unii de alții când vine vorba despre talentele în bucătărie”, a explicat ea.

Vedeta și-a amintit de cele mai frumoase momente din copilărie

Corina Caragea susține că sărbătorile se simt cel mai bine la sat, unde se respectă tradițiile. Vedeta și-a amintit de cele mai frumoase momente din copilărie, trăite alături de bunicii ei. În plus, bruneta adoră bucatele românești și încearcă să fie atentă și să nu exagereze. Vedeta are două reguli de aur ca să-și mențină silueta: nu face abuz de mâncare și nu bea alcool.

„Oricum, sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate – piftie, șorici, drob, sarmale, gogoși, cozonaci, tot ce gătesc alții, că eu nu mă pricep. Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate, îmi pun două sarmale în farfurie, nu 5, iau o felie de cozonac, nu tot, știu când să mă opresc. Și un truc este să mă satur repede dacă încep cu ciorba sau cu supa. Alcool nu beau niciodată”, a încheiat vedeta.

Adauga un comentariu