Cultural

Ce vârstă are Alin Oprea? Cum se menține în formă solistul trupei „Talisman”

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Alin Oprea Cum se menține în formă solistul trupei Talisman
Alin Oprea în vârstă de 50 ani se menține într-o formă de invidiat

Alin Oprea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta este are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai apreciați soliști. Bărbatul a devenit popular rapid prin intermediul trupei „Talisman”pe care a înființat-o alături de Tavi Cole. În ceea ce privește viața personală, vedeta este mai fericită ca niciodată lângă Medana, femeia ce i-a redat speranța în iubire.

Cu toate că a înaintat în vârstă, artistul se menține într-o formă de invidiat. Alin Oprea duce un stil de viață echilibrat și sănătos. Mai mult de atât, acesta face mult sport, în special înot. 

Ce vârstă are Alin Oprea?

Alin Oprea este solistul trupei „Talisman”. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a născut la Turda și a început să cânte de la 15 ani în trupele rock din Cluj și București. A absolvit Școala de Muzică din Cluj, unde a studiat vioara și pianul. Acesta a înființat trupa „Talisman” în 1996 împreună cu Tavi Colen. Cei doi au avut un succes răsunător cu melodia „Atât de singur” ce le-a asigurat  vânzări record. Trei ani mai târziu, aceștia au început să aibă concerte atât în țară cât și în străinătate. În ceea ce privește viața personală, Alin Oprea a fost căsătorit cu Larisa Uța. Se pare că motivul divorțului a fost faptul că soția sa l-a înșelat în nenumărate rânduri. 

„În prima secundă când am aflat cert niște lucruri, le-am aflat buluc, toate informațiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit”, a declarat Alin Oprea.

La momentul actual, vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubita sa, Medana. Artistul a povestit că prima oară s-au întâlnit într-o localitate, apoi s-au cunoscut mai bine prin intermediul unui prieten. Solistul a precizat că în momentul în care a întâlnit-o a avut sentimentul că o știe dintotdeauna. 

„Noi ne-am găsit într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul. Era la început, după prima bătălie. A fost un moment magic. Trebuie să spun oamenilor că toate cuvintele mari pe care le folosesc sunt folosite metaforic, să nu creadă lumea că am înnebunit acum. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună.”, a declarat vedeta. 

Cum se întreține solistul trupei „Talisman”

Cu toate că a ajuns la vârsta de 50 ani, Alin Oprea arată mai bine ca niciodată. Transformarea sa început cu câțiva ani în urmă, mai exact de prin 2017. Acesta a povestit că în momentul în care fiica lui a plecat în Anglia la studii împreună cu fosta sa soție și-a dat seama că este momentul să facă o schimbare. În ceea ce privește alimentația, Alin Oprea a precizat că mănâncă sănătos și doar fructe și legume bio. Mai mult de atât, solistul a spus că a renunțat la zahăr și l-a înlocuit cu mierea de albine. Pe lângă faptul că are grijă la ceea ce mănâncă, acesta a precizat că face și mult sport pentru a se menține într-o formă de invidiat. 

„Fac sport foarte mult. Înotul este sportul meu preferat de când eram copil, aşa că am păstrat şi acum pasiunea. Alerg foarte mult, fac fitness, aparate de sală”, a declarat Alin Oprea. 

Acesta a renunțat și la consumul de alcool pentru o viață sănătoasă. În trecut au fost zvonuri că bărbatul ar fi avut probleme cu alcoolul, însă a negat. Mai mult de atât, a precizat că nu a exagerat niciodată cu băutura și nu a fost niciodată dependent. 

Alin Oprea în vârstă de 50 ani se menține într-o formă de invidiat. Datorită sportului și alimentației sale, acesta are un trup sculptat. Printre vedetele ce au o siluetă de invidiat se numără și Carmen Negoiță.

Adauga un comentariu