Cancan

Ce vârstă are Andra Măruță? Suma impresionată pe care o primește jurata de la ProTV

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Andra Măruță Suma impresionată pe care o primește jurata de la ProTV
Andra Măruță, în vârstă de 35 ani se bucură de succes și pe plan profesional

Andra Măruță a ajuns la vârsta marilor realizări, bucurându-se de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Aceasta are parte de o familie frumoasă și de o căsnicie de 13 ani alături de Cătălin Măruță. Venitul lunar al artistei este de ordinul miilor de euro.

Cântăreața s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. Artista a susținut numeroase concerte și turnee atât în țară, cât și în străinătate. Andra s-a făcut remarcată prin vocea sa, melodiile acesteia bucurându-se de un real succes.

Ce vârstă are Andra Măruță? Detalii din viața personală a artistei

Puțini sunt cei care știu că numele complet al vedetei este de fapt Alexandra Irina Măruță. În vârstă de 35 ani, cântăreața este de origine din Câmpia Turzii. Anul trecut, aceasta și-a serbat ziua de naștere într-o locație de vis, în Italia, în zona Capri. Artista a primit foarte multe urări din partea fanilor și a dorit să le facă și ea la rândul ei un cadou. Andra a lansat în aceeași zi piesa „Timpul”. Aceasta a avut parte de o surpriză din partea fiului său ce a inversat cifrele de pe tort. În spirit de glumă, David a vrut sa dea de înțeles că mama lui va împlini 53 ani, în loc de 35 ani.

Alături de Cătălin Măruță, vedeta are o căsnicie de 13 ani. Cei doi au doi copii, pe David și Eva Maria. Înainte să se căsătorească, Andra a mai avut două relații. Rușinoasă din fire fiind, cântăreața nu făcea niciodată primul pas. Aceasta a declarat că relația alături de soțul ei a împlinit-o. Artista a menționat că mariajul celor doi încă funcționează deoarece mereu și-au dorit același lucru și nu s-au sufocat unul pe celălalt.

„Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra.

Anterior, vedeta a trăit o poveste de dragoste alături de un membru al  trupei Groove, Dragoș. Relația celor doi a durat doi ani și jumătate, iar cântăreața a suferit foarte mult din cauza despărțirii. Andra a făcut tot posibilul să se împace, însă nu a fost să fie. 

De ce nu a pozat Andra nud

Vedeta are o prezență spectaculoasă și mereu se face remarcată la evenimentele mondene, fiind cu zâmbetul pe buze și energică. Când a împlinit vârsta de 18 ani acesteia i s-a propus să pozeze în Playboy, însă nu a fost de acord. Artista a declarat că nu este ceea ce o reprezintă, motiv pentru care a refuzat colaborarea. Deși cântăreața nu a dorit să pozeze nud, alte vedete precum Andreea Bănică sau Bianca Drăgușanu nu s-au sfiit de la pictorialele incendiare.

„Imediat cum am împlinit 18 ani mi-au propus un pictorial Playboy. Nu am acceptat, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine şi că, prin urmare, mă consideră o fată atractivă, mai ales că aveau un concept foarte artistic, şi ei sunt exigenţi de felul lor cu frumuseţea feminină, însă nu consider că mă reprezintă o astfel de idee, de postură. N-aş fi fost naturală, n-aş fi fost eu”, a declarat vedeta.

Imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare sunt mereu în compania familiei, aceasta alegând să nu pozeze provocator. Andra își lasă la vedere doar bustul generos. Vedeta a declarat că nu a apelat la nicio operație estetică deoarece se simte bine în pielea sa și nu a dorit facă o schimbare în acest sens. 

Andra Măruță, în vârstă de 35 ani se bucură de succes și pe plan profesional. Cântăreața încasează aproximativ 12.000 euro lunar de la ProTv ca jurată.

Adauga un comentariu