Cancan

Ce vârstă are Constantin Enceanu? Interpretul de muzică populară are o avere uriașă

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce vârstă are Constantin Enceanu Interpretul de muzică populară are o avere uriașă
Constantin Enceanu, în vârstă de 58 ani, se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și personal

Constantin Enceanu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai populari interpreți de muzică populară. Mai mult de atât, bărbatul se bucură și de un mariaj longeviv.

Cântărețul are o avere impresionantă. Artistul a investit de curând într-o afacere la care nimeni nu se aștepta. O altă cântăreață ce se bucură de un real succes este și Irina Loghin în vârstă de 83 ani. Aceasta se menține tânără prin intermediul unui elixir.

Ce vârstă are Constantin Enceanu? Detalii din viața artistului

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară. Acesta este din județul Olt și se bucură de o popularitate foarte mare. În vârstă de 58 ani, cântărețul are o carieră profesională înfloritoare, bucurându-se de un real succes. Constantin Enceanu a absolvit Liceul Energetic Craiova, apoi s-a înscris la cursurile școlii Populare de Artă din Craiova. 

Artistul este împlinit atât de plan profesional, cât și personal. Bărbatul este căsătorit de 36 ani cu Angelica Enceanu. Cei doi au o familie superbă, trăind o adevărată poveste de dragoste. Cântărețul și-a cunoscut soția la locul de muncă, pe când lucra la Întreprinderea de Transformatoare și Motoare Electrice Filiași. După câteva luni de relație, Constantin Enceanu a cerut-o în căsătorie pe Angelica. Interpretul de muzică populară a recunoscut într-un interviu că au existat probleme în mariajul lor, dar au reușit să treacă împreună peste ele. Mai mult de atât, acesta a precizat că tinerii din ziua de astăzi nu mai au răbdare să lupte pentru relațiile lor.

„Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna.”, a declarat Constantin Enceanu.

Artistul a spus că mariajul l-a determinat să se maturizeze și că nu l-a schimbat dramatic. Cântărețul a mai precizat că în fiecare zi își sărută soția pe obraz când pleacă de acasă și își spun din suflet „te iubesc”. 

Interpretul de muzică populară are o avere uriașă

Pe lângă pasiunea pentru muzică, vedeta se ocupă și de afaceri. Acesta a investit 50.000 euro într-un spațiu de joacă pentru cei mici. Bărbatul a găsit soluția de a împăca patronii unui local și clienții supărați pe faptul că copii făceau prea multă gălăgie. Interpretul de muzică populară s-a decis să riște si să deschidă un parc deosebit, la care nimeni nu se aștepta. Constantin Enceanu deține un local, unde vara au loc nunți și botezuri. Pentru ca clienții săi să se poată distra, a creat un loc special amenajat pentru cei mici.

„Am investit în ce se vede în jur de 50.000 de euro, urmează să mai finalizam un alt loc de joacă, cu gonflabile și cu tiroliană, adusă din Germania. Sunt și mese și scaune, lângă locul de joacă, părinții își pot supraveghea copiii. Când vom da drumul la locul de joacă cel mare, voi angaja și personal care să-i supravegheze pe micuți!”, a declarat cântărețul.

Din declarația de avere a artistului, putem afla faptul că acesta deține mai multe proprietăți printre care două terenuri agricole, unul intravilan două apartamente și o casă. Mai mult de atât, cântărețul încasează în jur de 137.000 lei pe an doar din chirii. Din muzică, interpretul are venituri de aproape 11.000 lei. 

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 ani, se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta are un mariaj longeviv alături de soția sa, de mai bine de 36 ani. De asemenea, și Cornelia Rednic trăiește o adevărată poveste de dragoste de mai bine de 30 ani. Vedeta în vârstă de 46 ani, și-a schimbat de curând look-ul.

Comentarii
  • Alo ANAF-ul .. 11.000 lei venituri anuale din muzica !!!! Sa inteleg ca domnul cantaret canta la 1 nunta pe an???? Alooooooooo …

Adauga un comentariu