Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Irina Loghin? Care este elixirul tinereții îndrăgitei interprete de muzică populară

Ce vârstă are Irina Loghin? Care este elixirul tinereții îndrăgitei interprete de muzică populară

18 mart. 2022, 16:16,
BZI.ro, în Cancan

Irina Loghin a ajuns la vârsta la care se poate lăuda cu o carieră spectaculoasă în industria muzicii. Aceasta a avut parte de momente grele în copilărie, fiind șase frați în familie. Deși a înaintat în vârstă, vedeta arătă impecabil. Artista a declarat că secretul frumuseții sale constă în ceaiul de cătină.

Vedeta și-a schimbat stilul alimentar cu 50 ani în urmă, când a renunțat la carne. Decizia a fost luată după ce viața cântăreței a fost pusă în pericol din cauza unei toxiinfecții alimentare.

Ce vârstă are Irina Loghin? Detalii inedite din viața interpretei de muzică populară

Irina Loghin, în vârstă de 83 ani, numită și „regina muzicii populare” este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Aceasta este originară din Prahova și face parte dintr-o familie ce s-a confruntat cu problemele financiare. Copilăria cântăreței a fost una grea, făcând parte dintr-o familie cu șase frați. Artista a declarat că a fost obișnuită cu munca de mică. Copil fiind, aceasta se trezea pe la trei, patru dimineața și mergea după lemne în pădure.

„Nici acum nu m-aş da în lături de la nici o muncă. Torc cu plăcere, sap pământul… Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mână şi mă trimiţi pe un rând să sap, nu se ține nimeni de mine. Mi-a plăcut munca, mi-a plăcut curăţenia mi se spunea «Topor de oase» la noi în sat…”, a declarat Irina Loghin.

Cântăreața a fost încurajată de către tatăl său pentru a-și începe cariera în muzică. Artista a declarat că nu a simțit acest lucru și din partea mamei sale. Irina Loghin a fost numită „regina muzicii populare” datorită timbrului său deosebit. În anii săi de tinerețe, s-ar fi presupus că a avut o relație cu Benone Sinulescu, zvonurile nu au fost confirmate, ba mai mult cântăreața a negat acest lucru. 

Care este secretul cântăreței pentru a se menține în formă

În tinerețe, artista era considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară. De asemenea, farmecul acesteia nu s-a pierdut de-a lungul timpului. Irina Loghin a declarat că secretul ei constă în ceaiul de cătină. Vedeta bea în fiecare dimineață băutura și are grijă și la ceea ce mănâncă.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender (n.r. cătina), o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat vedeta.

Totodată, vedeta a menționat că nu se rezumă doar la ceaiul de cătină și la o alimentație sănătoasă. Cântăreața face mișcare zilnic, măcar o oră jumătate, două. Aceasta a menționat că nu consumă carne de 50 ani și nici nu simte nevoia deoarece nu i-a plăcut niciodată.

Irina Loghin în vârstă de 83 ani a menționat că nu știe dacă va mai reveni pe scenă. În timpul pandemiei, aceasta a declarat că așteaptă ca situația legată de Covid-19 să se calmeze și apoi va hotărâ dacă se vai întoarce în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *