Cancan

Ce vârstă are Marius Elisei? Bărbatul și-a lăsat partenera singură în vacanță

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are Marius Elisei Bărbatul și-a lăsat partenera singură în vacanță
Chiar dacă există o diferență de vârstă de 10 ani între Marius Elisei și iubita sa, se pare că cei doi au reușit să se înțeleagă

Marius Elisei a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta are o relație frumoasă împreună cu iubita sa, alături de care are o fetiță. Cei doi au fost căsătoriți și au decis să divorțeze. Totuși, s-au împăcat după patru luni din cauza copilului. 

Iubitul Oanei Roman este mai retras și nu îi face plăcere să meargă la evenimentele mondene. Mai mult de atât, se pare că a lăsat-o să meargă singură chiar și în vacanță. 

Ce vârstă are Marius Elisei și cu ce se ocupă?

Marius Elisei este fostul soț al Oanei Roman. Cu toate că cei doi au decis să divorțeze, s-au împăcat ulterior. Vedeta nu dorește să se mai căsătorească din nou cu partenerul său. Aceasta a spus că oricum și-a păstrat numele și nu ar avea rost să facă din nou cununia civilă. Mai mult de atât, a precizat că a dorit să facă o petrecere, dar nu a dorit să organizeze evenimentul.

„Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez.”, a precizat Oana Roman.

În vârstă de 36 ani, Marius Elisei a muncit din  greu pentru a ajunge bărbatul care este acum. Acesta a avut mai multe meserii și a lucrat chiar și ca șofer pentru o florărie. Mai mult de atât, cei doi se pare că s-au despărțit de mai multe ori și din cauza banilor. La momentul actul, Oana Roman și partenerul său au o afacere împreună. Compania este principala lor sursă de venit. 

„Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a scris fiica fostului premier la o postare pe Instagram.

Marius Elisei și-a lăsat partenera singură în vacanță

De multe ori, partenera sa a fost văzută singură la evenimentele mondene. Marius Elisei nu este un împătimit al petrecerilor, motiv pentru care iubita sa trebuie să meargă neînsoțită. Mai mult de atât, se pare că bărbatul nu merge cu Oana Roman nici în vacanță. Aceasta s-a plâns de curând că a trebuit să plece singură, alături de fiica sa.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă! Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a declarat iubita sa. 

Cu toate că cei doi au avut o căsnicie tumultoasă, în cele din urmă au ajuns la un consens și se înțeleg mult mai bine acum. Cuplul a făcut un compromis pentru fetița lor care este totul pentru ei. Cea mică a fost și motivul principal pentru care s-au împăcat. Izabela nu putea sta fără tatăl ei, fiind foarte atașată de el. 

Chiar dacă există o diferență de vârstă de 10 ani între Marius Elisei și iubita sa, se pare că cei doi au reușit să se înțeleagă. Totuși, din când în când mai ies scântei între ei din diverse motive, dar la finalul zilei totul este bine.

Adauga un comentariu