Cancan

Ce vârstă are presupusa iubită a lui Liviu Dragnea? Tânăra a spus tot adevărul cu privire la relația lor

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce vârstă are presupusa iubită a lui Liviu Dragnea Tânăra a spus tot adevărul cu privire la relația lor
Liviu Dragnea, a ajuns la vârsta marilor împliniri și a uitat-o pe Irina Tănase

Liviu Dragnea, în vârstă de 59 a trecut peste relația cu Irina Tănase. S-a vehiculat că acesta s-ar iubi cu o tânără de 25 ani. Până la momentul actual, femeia nu a dorit să ofere nici o declarație, dar sătulă de zvonuri a decis să vorbească și să spună adevărul.

Oana Leonte este profesoară de limba franceză. De jumătate de an, aceasta face parte din partidul omului politic.

Ce vârstă are presupusa iubită a lui Liviu Dragnea? 

Liviu Dragnea se pare că a trecut peste despărțirea de Irina Tănase și și-a făcut o nouă iubită. Mai mult de atât, se pare că nu a stat mult timp singur și a început altă relație. S-a zvonit faptul că omul politic se iubește cu o femeie în vârstă de 25 ani, Oana Leonte. Se pare că aceasta a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu Liviu Dragnea, de unde s-a tras concluzia că lucrurile sunt destul de serioase între cei doi. După ce s-a vehiculat în presă aceștia ar avea o relație, tânăra a oferit primele declarații. Presupusa sa iubită nu a vrut să ofere detalii cu privire la viața sa personală, dorind să rămână discretă.

„Ar trebui să răspund la această întrebare? Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, a declarat Oana Leonte. 

Totuși, de curând, tânăra a scris pe pagina sa de Facebook adevărul din spatele zvonurile. Aceasta a precizat că nu are nici o relație cu omul politic. Mai mult de atât, a fost și deranjată de toate zvonurile din presă. 

„Oameni buni, credeam că am dezmințit orice posibilă relație cu domnul Liviu Dragnea! Nu am fost cu dânsul în Brazilia sau în altă vacanță, deci e clar că nu aveam cum să filmez sau să înregistrez ceva! Vă rog respectuos să încetați cu aceste mizerii pe care le promovați în presă!”, a scris Oana Leonte pe pagina sa de Facebook. 

Cine este și cu ce se ocupă Oana Leonte?

Oana Leonte este profesoară de franceză și se implică în proiectele politice a lui Liviu Dragnea. Aceasta face parte din partidul omului politic, APP (Alianța pentru Patrie), de mai bine de jumătate de an. Tânăra a scris pe pagina sa de Facebook că este a doua sa casă și dorește să inspire cât mai mulți tineri să i se alăture. 

„Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism”, a scris Oana Leonte pe contul de socializare. 

Tânăra a absolvit Facultatea de Limbi Străine și Literaturi Străine. În prezent este studentă la master la Sociologie. Aceasta este originară din Buzău, a cochetat chiar și cu modellingul și a făcut volei o bună perioadă de timp.

Presupusa iubită a lui Liviu Dragnea în vârstă de 25 ani se pare că nu mai are nici o poză pe rețelele de socializare cu omul politic. Chiar dacă în primele declarații nu a infirmat sau confirmat relația, aceasta a decis să spună adevărul în cele din urmă.

Adauga un comentariu