Ce vrea să treacă Mihai Trăistariu în testament. Nimeni din România nu a mai făcut asta

01 mart. 2024, 10:36,
BZI.ro, în Cultural

Mihai Trăistariu s-a hotărât ce vrea să treacă în testament și caută un notar pentru a perfecta actele. Artistul a adăugat recent un nou apartament de lux la colecția sa, care a ajuns acum la șapte. Cântărețul nu se oprește aici și își dorește să investească în continuare în bunuri imobiliare, achiziționând un apartament nou în fiecare an.

Cât despre destinul averii sale după moarte, Mihai Trăistariu a surprins cu un răspuns neașteptat.

Ce vrea să treacă Mihai Trăistariu în testament

Mihai Trăistariu revine cu ideea criogenizării, dorind să își păstreze averea intactă pentru momentul în care va fi „reînviat”. Artistul dorește să consulte un notar pentru a explora posibilitatea legală de a recupera averea după criogenizare.

„Mă întreabă prietenii cui las toate casele. Dar mi le las mie. Vreau să mă criogenez și să mă întorc peste o mie de ani. Și atunci să nu fiu sărac. Chiar vreau să mă duc la un notariat, să găsim o formă legală, ca să-mi rămână tot mie averea. Pentru că nu vreau să mă trezesc sărac. Mă gândeam și să ascund banii și aurul în pământ.

Peste o mie de ani, cine știe ce va mai fi, probabil apartamentele nu or să mai existe atunci”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Cancan.

Ce alte planuri are cu averea

Mihai Trăistariu se preocupă de soarta averii sale după moarte, dorind ca aceasta să fie valorificată corespunzător și să nu devină obiectul unor dispute familiale. Artistul a fost sensibil la situația altor artiști români, ale căror averi au generat controverse după deces.

Mihai Trăistariu își dorește ca o parte din averea sa să ajungă la copiii săi, dacă va avea, dar are în plan și proiecte filantropice.

Cântărețul intenționează să construiască un centru de cercetare pentru bolnavii de cancer sau un centru pentru animale.

„Am văzut ce se întâmplă după moartea cuiva… La Paula Iacob, la Dolănescu, la Mîțu Stoian. Când văd așa ceva, mă gândesc imediat la mine. Dar eu ce o să fac? Eu sunt familist. Maică-mea au fost 15 frați, taică-miu au fost zece. Noi suntem patru. Mie îmi plac copiii, iar dacă voi avea, le va rămâne și lor. Dar nu o să le las totul.

Probabil voi face și un centru de cercetare, pentru bolnavii de cancer, sau unul de animale. Să aibă buget, le pun banii într-un cont bancar. Să nu fure ăștia banii. Mai las și la frați, am și nepoți. Eu nu am fost copil de bani gata și nu e ok să le dau totul. Sau le pun o clauză că vor avea acces la bani abia la 40 de ani.

Mai întâi să vadă cum e să muncești”, a mai spus Mihai Trăistariu, pentru sursa citată mai sus.

Ceea ce vrea Mihai Trăistariu să treacă în testament nu este foarte des întâlnit la noi în țară. Cu toate acestea, artistul este hotărât să găsească un notar pentru a perfecta actele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *