Breaking News
E gata cât ai zice peşte, iar gustul te va cuceri!
Ingrediente pentru blat:
- 3 linguri de iaurt/smântână
9-10 linguri de făină
2-3 ouă
sare
Pentru toppinguri – la alegere:
- sos de roşii
mezeluri/carne gătită de pui/porc
parmezan, mozzarella
ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.
Mod de preparare pizza la tigaie:
Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat, până obţii un aluat moale, chiar lichid şi omogen, notează retete.unica.ro. Încinge tigaia, la foc mediu, pune puţin ulei şi toarnă aluatul.
Pune toppingurile alese deasupra (în asta constă frumuseţea reţetei, e atât de versatilă încât o poţi face mereu diferit, astfel încât să nu te saturi de ea). Poţi alege un dressing în funcţie de preferinţe sau de ce ai în frigider în acel moment. Pune capacul şi lasă să se coacă pizza la tigaie, la foc mic spre mediu. Când se rumeneşte pe la margini blatul şi caşcavalul e bine topit, dă tigaia de pe foc, feliază pizza cât e ferbinte.