Local

Cea mai ciudată nuntă din acest an! Mirele stabilit în Iași nu a mai ajuns la nuntă, dar mireasa a continuat petrecerea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Invitaţii au rămas mască când au văzut cu cine a dansat tânăra!

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai ciudată nuntă din acest an Mirele stabilit în Iași nu a mai ajuns la nuntă dar mireasa a continuat petrecerea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat Invitaţii au rămas mască când au văzut cu cine a dansat tânăra
Nunta din Botoșani s-a ținut fără mire, după ce acesta s-a infectat cu noul coronavirus. Mireasa a continuat petrecerea singură

Nuntă atipică a doi botoșăneni care sunt stabiliți în Iași. Având în vedere faptul că aceștia au refuzat din varii motive să se vaccineze anti-Covid-19, au fost nevoiți să se testeze. Nunta ce trebuia să fie perfectă pentru cei doi miri, nu a fost deloc aşa. Astfel, aceștia s-au testat cu doar 24 de ore înainte de ziua cea mare, iar testul PCR a ieşit pozitiv pentru ginerică. În consecință, organizatorii nunții nu i-au dat voie să participe la propria sa petrecere.

Incidentul nefericit a avut loc sâmbătă, 16 octombrie 2021, în cel mai apreciat local din Botoșani. Tinerii, de loc din judeţul Botoşani, dar stabiliţi de o perioadă îndelungată în Iaşi, au fost ghinioniști la propria nuntă din cauză că nu s-au vaccinat. Având în vedere că în Botoşani nunțile se organizează în momentul de față doar cu persoane imunizate împotriva virusului, proprietarii sălii au cerut mirilor un test PCR. Fără nicio grijă au făcut testul, iar mirele a ieșit pozitiv.

Soacra mare a leşinat la coafor, după ce mirele a ieșit pozitiv înainte de nuntă

Cei doi miri la aflarea veștii nu au putut anula nunta din cauza faptului că totul era achitat, iar invitații erau pe drum spre local. Mama mirelui, aflată la coafor în momentul în care a fost anunțată că fiul său nu mai poate veni la propria petrecere, a leșinat.

În concluzie, nunta s-a ținut, dar fără mire. Mireasa s-a prezentat la local, iar petrecerea a continuat ca una obișnuită.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor, potrivit monitorulbt.ro.

Dans al mirilor cu tatăl miresei

În ciuda tuturor glumelor și supărărilor, petrecerea a fost una reușită. Mai mult decât atât, dansul mirilor a fost între mireasă şi tatăl ei, care a trebuit să înlocuiască mirele. Ropotele de aplauzele ale invitaților au marcat evenimentul unic.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii Direcției de Sănătăte Publică Botoșani și a fost luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

O altă nuntă atipică a fost cea din Dolj, unde primarul s-a dus cu elicopterul la petrecere. De asemenea, în edițiile anterioare publicate de Cotidianul BZI s-a discutat și despre nunta Sandrei Grădinaru, avocat la Baroul Iași, care a avut loc în Turcia.

Adauga un comentariu