Titlurile zilei

Cea mai fericită văduvă din Iași rupe tăcerea! Spovedanie fără perdea după moartea soțului! Mărturia ei va lăsa cu gura căscată toată țara – FOTO, VIDEO

Publicat: 07 mai 2020

Cea mai fericită văduvă din Iași face declarații surprinzătoare. Soția unui ieșean care a murit după ce a băut spirt a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă după ce a declarat cu o sinceritate dusă la extrem că a băut spirt de nenumărate ori. Pentru ea, decesul soțului seamănă cu moartea unui cărăbuș

Zilele trecute, cotidianul BUNå ZIUA IAȘI a publicat un interviu cu soția unui ieșean care a murit după ce a consumat alcool sanitar contrafăcut.

„A murit ca un cărăbuș de mai”. Așa începe Agafia o nouă discuție cu reporterii BZI. Ieri, Agafia era acasă, alături de o rudă. Nu a stat prea mult pe gânduri când a văzut reporterii la poartă și i-a poftit în curte. Parcă mai aștepta să povestească unele lucruri despre moartea subită a soțului său. Era mândră că toți vecinii au văzut-o la televizor și pe internet și a râs ștrengărește când a început din nou să povestească. „A murit ca un cărăbuș de mai”. Cum menționam și în rândurile de mai sus, Agafia este o femeie extrem de sinceră și nu s-a ferit să-și arate fericirea după moartea soțului. Totuși, nu uită să-i mulțumească lui Dumnezeu că în ziua în care soțul său a murit intoxicat cu spirt ea a băut vin.

„Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia.

Toată „acțiunea” s-a întâmplat în satul Brătești din comuna ieșeană Stolniceni Prăjescu. Acolo, patru persoane și-au pierdut viața după ce au băut alcool metilic.

„Mi-a luat scara și a trebuit să sar”

Femeia spune că înainte să moară soțul ei, a avut parte de câteva experiențe destul de ciudate.

„Eu am trăit greu cu el. Înainte să moară eu m-am urcat în pod. El mi-a luat scara și a trebuit să sar. Am dat cu capul de ciment… m-am lovit tare… dar asta e, bine că am scăpat acum”, a spus femeia.

Înainte să se producă nenorocirea cu soțul ei, Agafia a găsit moartă o vecină.

„Eu prima dată pe ea am văzut-o… tot ca un cărăbuș era. Patru au murit, cum mor cărăbușii de mai. De la Spirt, de la SANTE”, a completat Agafia.

Femeia spune că și-a înmormântat soțul creștinește.

„L-am dus la groapă așa cum se duce. Întâi a fost la IML, apoi l-am adus direct la groapă. Poate am făcut cam mult, dar o să-i facem cruce și ce mai e și gata. Asta a fost cu cărăbușii de mai. El a fost al patrulea. S-a terminat”, a mai spus femeia.

Cât despre consumul de spirt de la Brătești, lucrurile sunt cât se poate de clare. Majoritatea celor care consumă alcool au băut măcar o dată spirt. O rudă de-a femeii a spus că a băut spirt cât ar curge Siretul, dar n-a avut nimc.

„Spirt medicinal am băut căt curge pe Siret…ce să am, n-am avut nimic. Am mâncat și am muncit. Și eu înainte să moară Alexe ( soțul Agafiei- n.r.) am băut la un vecin ceva tărie. Nu m-am simțit prea bine și cred că era ceva acolo, dar am muncit și n-am avut nimic până la urmă. Spirtul n-are ce să-ți facă dacă e bun… Îl faci în două cu apă și iese de vreo 35 de grade”, a spus cumătrul Agafiei.

Într-una dintre edițiile viitoare, reporterii BZI vă vor prezenta în exclusivitate un material care reflectă realitatea unor întâmplări care pot fi numite cu ușurință tragice.

Comentarii
  • Mare eroare ! Nu Agafia e cea mai fericita, ci vaduva MEA e cea mai fericita. Cu echipa ei cu tot !
    Si Bunelu e fericit, ca are nepot scoler (sanchi) si-o sa fie conseier (tot sanchi).
    Intervine de-un paregzamplu si un personaj foc de nefericit. Postachel. Ala a ramas singur.
    In rest, traiasca (iar sanchi) carabusii de mai. Ca aia din august-septembrie mor pe capete. La singular, pe cap. In cap. Prin cap. Hai noroc.

Adauga un comentariu