Eveniment-Social

Cea mai mare facultate din Iași, într-o campanie de promovare în Moldova

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai mare facultate din Iași într-o campanie de promovare în Moldova

Promovare specială pentru cea mai mare facultate din Iași. Este vorba despre facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Entitatea va fi prezentă, și în acest an, în orașele din Moldova. Caravana este programată în perioada 11 – 22 noiembrie 2019.

Caravană în 50 de licee

„Elevii claselor a XI-a și a XII-a din 50 de licee vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii susținută de către Departamentul Media al Facultății. Entuziasmată fiind de interesul manifestat de elevii de liceu, Caravana facultății revine. Ea va ajunge în Botoșani, Vaslui, Huși, Bacău, Moinești. Și Tg. Ocna, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, Roman, Bârlad, Gura Humorului sunt pe listă. Urmează Câmpulung Moldovenesc, Galați, Pașcani, Tg. Frumos, Hârlău, Focșani, Tecuci, Dorohoi, Rădăuți, Vatra Dornei, Adjud, Iași”, au transmis organizatorii.

Studenți, însoțiți de cadre didactice, vor informa într-un mod interactiv. Sunt vizați viitorii studenți. Va fi vorba despre procedura de admitere a facultății, viața de student, specializările pentru care pot opta. Și oportunitățile de voluntariat din cadrul campusului și informații despre posibilitățile de angajare vor conta.

„Proiectul își propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor din licee o perspectivă realistă asupra mediului academic. Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educațională a facultății. În etapa următoare, aceștia sunt invitați să ia parte la proiectul Zilele Porților Deschise”, au mai arătat cei de la Facultatea de Economie de la „Cuza”.

Adauga un comentariu