International

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie! Iată cum arată o intâlnire in familie

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Sue Radford, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei Noel, în vârstă de 48 de ani, au deja împreună 22 de copii. Sue Radford l-a născut pe primul ei copil, Chris, în mai 1989, la vârsta de 14 ani.

În total, soţii Radford au împreună 11 băieţi şi 10 fete. În istoria familiei Radford a existat şi un bebeluş născut mort, Alfie, în 2014.

Cei doi mărturisesc că atunci când Chris s-a născut la o vârstă atât de fragedă, ei nu-și putea imagina că vor mai avea încă 19 copii. Familia nu primește nici un ajutor suplimentar din partea statului. Noel are o afacere proprie, ocupându-se cu produse de cofetărie.

Familia Radford cheltuie circa 300 lire sterline pentru mâncare în fiecare săptămână. De asemenea ei dedică 100 de lire pentru zile de naștere și o sumă ceva mai mare pentru ziua de Crăciun. În afară de aceasta ei pleacă în vacanță în afara țării o dată pe an.

Super-părinții Noel și Sue Radford împărtășesc un bilet sfâșietor de la doi dintre cei 22 de copii ai lor

NU POATE fi ușor să fii părintele celei mai mari familii din Marea Britanie, dar Noel și Sue Radford fac o treabă excelentă în ochii copiilor lor.

Tatăl Noel, în vârstă de 50 de ani, a împărtășit un bilet pe care două dintre fiicele sale i l-au scris lui și lui Sue, în vârstă de 46 de ani, iar mesajul sfâșietor de lacrimi a topit inimile.

Noel, din Lancashire, a încărcat o fotografie a biletului cu legenda: “Chiar avem cei mai drăguți copii, Tillie și Hallie tocmai au făcut asta pentru mine și Sue.”
Tillie și Hallie au scris, de asemenea, același mesaj adorabil pentru mama lor.

Sue și Noel sunt părinții lui Chris, 32 de ani, Sophie, 27 de ani, Chloe, 26 de ani, Jack, 24 de ani, Daniel, 22 de ani, Luke, 20 de ani, Millie, 20 de ani, Katie, 18 de ani, James, 17 de ani, Ellie, 16 de ani, Aimee, 15 de ani, Josh, 14 de ani, Max, 12 de ani, Tillie, 11 de ani, Oscar, nouă de ani, Casper, nouă de ani, Hallie, șase de ani, Phoebe, cinci de ani, Archie, patru de ani, Bonnie, doi de ani, și Heidie, un an.

Mulți oameni au fost mișcați de biletul dulce pe care fetele l-au creat pentru părinții lor, unul dintre ei spunând “Ahh, e minunat, atât de drăguț, aveți o familie minunată”.

Un altul a adăugat: “Aveți niște copii atât de minunați, sunt o mândrie pentru voi.”

Familia este cunoscută pentru faptul că nu se bazează pe ajutoare sociale și este susținută de afacerea lor cu plăcintărie.

Familia Radford, care locuiește într-un fost cămin de îngrijire cu 10 paturi, își arată adesea stilul de viață milionar pe Instagram.

Adauga un comentariu