Local

Cea mai scumpă partidă de amor, achitată la Iași! Fata a plecat cu 15.000 de euro în buzunare

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai scumpă partidă de amor achitată la Iași Fata a plecat cu 15.000 de euro în buzunare
Un individ a fost condamnat definitiv de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat de proxenetism

La Iași a fost plătită cea mai scumpă partidă de amor! Astfel, o tânără a plecat cu 15.000 de euro în buzunare, fiind pusă de iubitul ei să se culce cu un bogătaș. După ce totul a ieșit la iveală, judecătorii ieșeni l-au condamnat definitiv pe Ion Gelu Leonată la 4 ani și 8 luni de temniță, pentru proxenetism

Cea mai scumpă partidă de amor a fost achitată în Iași! Așadar, o tânără a plecat cu 15.000 de euro în buzunare, după ce a fost pusă de iubitul ei să se culce cu un bogătaș. După ce totul a ieșit la iveală, judecătorii ieșeni l-au condamnat definitiv pe Ion Gelu Leonată.

Astfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au admis ieri apelul formulat de Ion Gelu Leonată și i-au dat acestuia pedeapsa de 4 ani și 8 luni de temniță, pentru proxenetism. Sentința este definitivă. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Cea mai scumpă partidă de amor, plătită în Iași

Procesul lui Ion Gelu Leonată a început în urmă cu câteva luni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 5 noiembrie 2021.

Așadar, povestea a început în urmă cu aproximativ un an, când un bărbat din București pe nume Ion Gelu Leonată și-a convins iubita, de loc din Vaslui, să se prostitueze. Astfel, un ieșean cu dare de mână a vrut să întrețină relații sexuale contra-cost cu tânăra, dar nu s-a așteptat să rămână fără o importantă sumă de bani. Gabriela M. și iubitul ei, Gelu Leonată, au plecat din casa ieșeanului dornic de senzații tari cu 15.000 de euro. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Percheziții efectuate în mai multe localități

Pe data de 28 februarie 2021, oamenii legii au efectuat 3 percheziții domiciliare, în București și județul Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și furt calificat.

„Începând cu ianuarie 2021, un tânăr de 25 de ani ar fi determinat o tânără de 23 de ani să practice prostituția în folosul lui și i-ar fi înlesnit acesteia practicarea prostituției. De asemenea, tânăra de 23 de ani, cu ajutorul tânărului, i-ar fi sustras 15.000 de euro unui bărbat. În urma perchezițiilor au fost ridicați bani și un autoturism”, au precizat la acea dată reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Astfel, cea mai scumpă partidă de amor a ajuns să fie plătită la Iași, fiind vorba despre suma totală de 15.000 de euro!

Adauga un comentariu