Sanatate

Ceaiul de gălbenele poate dizolva calculii biliari. Tratamentul minune care te scapă de durere 

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ceaiul de gălbenele poate dizolva calculii biliari. Tratamentul minune care te scapă de durere 
Ceaiul de galbenele poate dizolva calculii biliari sau cel puțin se pot obține rezultate rapide urmând acest tratament naturist

Ceaiul de gălbenele poate dizolva calculii biliari sau cel puțin se pot obține rezultate rapide urmând acest tratament naturist. Pietrele la fiere, așa cum este cunoscută în popor această afecțiune, poate fi tratată acasă prin remedii pe bază de plante. 

Calculii biliari sunt depunerile solide de pe fiere care pot provoca inconfort și dureri greu de suportat. Dimensiunea acestora variază, pot fi asemenea unui fir de nisip sau pot ajunge până la mărimea unei mingi de golf, în funcție de momentul în care au fost descoperite. 

medic acre prezinta bila
Medicii recomandă consumul a două căni de ceai de gălbenele, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare, pentru o perioadă de cel puțin 14 zile

Pietrele la fiere, dicționar de afecțiuni 

Vezica biliară sau fierea este localizată în regiunea toracică, în partea dreaptă, sub ficat. Este în legătură strânsă cu stomacul și ficatul. Responsabilă de o digestie corectă, mai ales de digerarea grăsimilor. 

Principalele simptome care apar atunci când fierea este afectată sunt durerile abdominale, stare de greață și vomă. Femeile sunt mai predispuse la o asemenea afecțiune deoarece hormonii estrogeni și progesteroni pot crește ușor nivelul de secreție biliară. 

Durerea se resimte în partea abdominală, dar poate radia spre spate sau zona pelviană. Tratamentele medicamentoase, de cele mai multe ori, nu ajută la calmarea și ameliorarea simptomelor survenite de aceasta afecțiune. 

persoana care se tine cu mana de burta, acuza dureri la nivel abdominal
Bolnavii care suferă de pancreatită sunt predispuși să dezvolte pietre la fiere care se pot îndepărta prin intervenție chirurgicală

Icterul favorizează apariția calculilor biliari și se manifestă prin îngălbenirea pielii și albului ochiului, urină închisă la culoare și miros înțepător. Bolnavii care suferă de pancreatită sunt predispuși să dezvolte pietre la fiere care se pot îndepărta prin intervenție chirurgicală. 

Ceaiul de galbenele poate dizolva calculii biliari, tratamentul naturist cu cele mai multe rezultate

Acest tratament din bătrâni ajută la eliminarea pietrelor dureroase de la nivelul vezicii biliare. Florile de gălbenele sunt recunoscute pentru efectele sale de calmare, însă puțini știu că sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri și pentru a curăța și dizolva calculii biliari. Se utilizează sub formă de infuzii pentru a scădea glicemia persoanelor ce suferă de diabet zaharat. 

Ceaiul de gălbenele este un cicatrizant intern și poate fi folosit pentru a combate durerile abdominale, crampe sau boli ale tractului digestiv, boli de ficat și dizolvă calculii biliari.

ceai de musetel, remediu naturist
Herbal tea with decoction of marigold flowers

La o cană de 250-300 ml de apă clocotită se adaugă 2 lingurițe de flori de gălbenele și se lasă la infuzat timp de 5 minute. După gust, se adaugă miere de albine sau îndulcitori naturali. 

Medicii recomandă consumul a două căni de ceai de gălbenele, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare, pentru o perioadă de cel puțin 14 zile. Cura se întrerupe în momentul în care durerile s-au ameliorat. Se repeta acest tratament natural pe bază de flori de gălbenele timp de 3 luni pentru a proteja vezica biliară și a reda organismului tonus pierdut. 

Un alt remediu știut de bătrâni este decotul de păpădie care stimulează secreția biliară și elimină toxinele din corp. Se folosesc 10 linguriţe de rădăcini de floare de păpădie peste care se adaugă un litru de apă. Amestecul se fierbe şi, când clocoteşte, se mai lasă 15 minute la foc mic pentru o infuzie aromată. Se consumă câte o cană de ceai, înaintea meselor principale, în timp de 14 zile.

calculi biliari
Dimensiunea acestora variază, pot fi asemenea unui fir de nisip sau pot ajunge până la mărimea unei mingi de golf, în funcție de momentul în care au fost descoperite

Remediile naturiste sunt căile cele mai rapide pentru a rezolva probleme de sănătate. Cel mai eficient și mai cunoscut tratament este cura cu ceaiul de gălbenele care poate dizolva calculii biliari. 


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

Adauga un comentariu