Titlurile zilei

Cei doi „șmecheri” nu sunt elevi, ci proxeneți în toată regula. Au închiriat un apartament și au pus o puștoaică să se prostitueze. Iată la ce rețetă au apelat (EXCLUSIV)

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Cei doi șmecheri nu sunt elevi ci proxeneți în toată regula. Au închiriat un apartament și au pus o puștoaică să se prostitueze. Iată la ce rețetă au apelat EXCLUSIV
Doi indivizi au ajuns după gratii, fiind acuzați de proxenetism și șantaj

O tânără a trecut prin clipe de groază, după ce a fost obligată să se prostitueze. Doi tineri din Iași au determinat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați, în apartamente închiriate.

Doi șmecheri de carton s-au gândit să facă ceva bani pe spatele unei tinere.  Sorin Gearbă  și Cosmin Bodnari s-au folosit de o filmare compromițătoare în care apărea o tânără, pentru a o determina pe aceasta să întrețină relații sexuale cu diferiți indivizi. Tânăra s-ar fi prostituat, iar banii pe care i-a obținut au ajuns la cei doi tineri. Cei doi au început să-și cumpere mașini, telefoane mobile și totul părea că merge foarte bine până când de poveste au aflat polițiștii. La sfârșitul săptămânii trecute, Gearbă și Bodnari s-au trezit cu mascații pe cap.

Cei doi prieteni au fost reținuți

După ce au aflat de poveste, oamenii legii i-au luat pe sus pe cei doi indivizi. Pe 1 iulie 2022, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 2 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se întreprind cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism și șantaj.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în luna ianuarie 2022, doi tineri ar fi șantajat o tânără cu distribuirea unei filmări compromițătoare cu aceasta și ar fi determinat-o, astfel să practice în perioada 20-28 ianuarie 2022 prostituția în folosul lor, în municipiul Iași, în apartamente închiriate în regim hotelier. În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 3.333 de lei, 2.350 de euro şi a mai multor telefoane mobile. De asemenea, cei doi tineri au fost duși la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind duşi în arest”, au afirmat polițiștii ieșeni.

Trebuie precizat că la activități au participat și polițiști ai Postului de Poliție Dumești, Poliției Orașului Podu Iloaiei și Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Arest preventiv pentru ambii bărbați

În weekend, cei doi au ajuns în fața judecătorilor.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpaţii Gearbă Sorin Ionuţ şi Bodnari Cosmin Cătălin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gearbă Sorin Ionuţ, cercetat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi proxenetism, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Gearbă Sorin Ionuţ. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodnari Cosmin Cătălin, cercetat în stare de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de şantaj şi proxenetism pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Bodnari Cosmin Cătălin”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Rămâne de văzut ce se întâmplă cu cei doi șmecheri ajunși proxeneți.

Comentarii
  • …Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Un mic exercitiu de cartier, sa se simta si ei smecheri! Acum nu mai are sens sa reluam ce au inceput ei, deoarece am pica in modul cel mai usor de a fi prinsi de politite! HaHaHa, am spus ceva. Sa stii totusi ca daca erau smecheri de carton, acum ar fi fost prin jurul tomberoanelor, cu niste carton, sa isi gaseasca loc de somn. Deci, care smecheri de carton arata atat de bine! Sunt tineri, dar au cam umplut celula la arest cu aceasta miscare.

  • Vai de capul vostru atat stiti sa scrietii,mult mai vorbiti daca nici nu stiti cum s a întâmplat mai poponarilor pentru asta o sa fiti dati in judecata

Adauga un comentariu