Sanatate

Cel mai bun medicament pentru paraziți intestinali: Remedii eficiente pentru a scăpa de viermi

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai bun medicament pentru paraziți intestinali Remedii eficiente pentru a scăpa de viermi
De exemplu, viermii plați infectează ficatul și căile biliare

Pentru a identifica cel mai bun medicament pentru paraziți intestinali este important să știi de ce tip de viermi suferi. Parazitismul ca fenomen biologic este extrem de comun în lumea vegetală și animală, nu există o singură creatură vie care să nu aibă paraziți. Nici măcar microorganismele nu au scăpat de acest lucru și au paraziți.

La om, paraziții sunt reprezentanți ai multor tipuri de creaturi unicelulare și multicelulare, dar când vine vorba de paraziți, ei sunt de obicei viermi rotunzi. De exemplu, viermii plați infectează ficatul și căile biliare. Iar cu parazitismul prelungit pot duce chiar și la dezvoltarea cancerului hepatic. De asemenea, protozoarele, cum ar fi Giardia, pot trăi în ficat. La copii, giardioza poate provoca chiar simptome clinice, deși adulții sunt de obicei asimptomatici. De aceea nu există un „remediu universal” pentru paraziți. Ceea ce afectează viermii rotunzi și viermii plați nu afectează deloc protozoarele și invers. Consumul regulat de cafea cu lămâie poate preveni apariția paraziților în intestine.

persoana care se tine de burta din cauza parazitilor intestinali
Iar cu parazitismul prelungit pot duce chiar și la dezvoltarea cancerului hepatic

Cel mai bun medicament pentru paraziți intestinali: Cum să scapi definitiv de această problemă

Substanța activă a medicamentului Vermox este mebendazol. Mebendazolul perturbă utilizarea zahărului, ceea ce duce la epuizarea viermilor și, ca urmare, aceștia își „pierd toată puterea” și capacitatea de mișcare. La final, viermii pur și simplu sunt excretați din organism. De asemenea, foarte eficiente sunt medicamentele care conțin apă de brom.

Apropo, nu ar trebui să cauți viermi morți și în curs de dezvoltare în fecale. De îndată ce mor în intestine, aceștia sunt digerați imediat. Un alt medicament extrem de eficient este piperazina. Acest remediu este poate cel mai popular, mai accesibil și cunoscut medicament care este utilizat nu numai la oameni, ci și la animale. Acest medicament administrat împreună cu usturoi cu miere va spori omorârea viermilor.

persoana care se tine de burta din cauza parazitilor intestinali
Apropo, nu ar trebui să cauți viermi morți și în curs de dezvoltare în fecale

Din punct de vedere chimic, piperazina este un compus derivat găsit în piperul negru. A început să fie folosit în medicină în urmă cu mai bine de 50 de ani, iar cea mai activă formă este adipatul de piperazină. Acest medicament combinat cu ceaiurile pregătite din rădăcină de pătrunjel te va ajuta să scapi de problemă mai repede.

Efectul terapeutic al piperazinei este de a paraliza mușchii viermilor rotunzi. Astfel aceștia își pierd capacitatea de mișcare, încetează să reziste în intestin, se desprind de peretele intestinal și sunt excretați.

Alte remedii pentru a ameliora disconfortul provocat de viermi

Pirantel este un remediu care te va ajuta să ameliorezi rapid disconfortul provocat de viermi. Ingredientul activ este pamoatul de pirantel. Acest antihelmintic acționează asupra nematodelor sau asupra viermilor rotunzi.

Prin urmare, trebuie avut în vedere că, dacă un copil a dezvoltat o invazie cu un alt tip de viermi, atunci Pirantel nu va funcționa. Pirantel poate fi prescris sub formă de tablete sau sub formă de suspensie. Important este ca atunci când folosești acest medicament să nu-ți lipsească amidonul din organism.

persoana care se tine de burta din cauza parazitilor intestinali
În cazul în care aceștia nu sunt eliminați din stomac larvele de viermi pot fi găsite în țesuturile ficatului, creierului, organului de vedere, în piele, țesutul subcutanat și chiar în inimă

În cele din urmă, trebuie să vă îndreptați atenția către remediile populare, care, deși nu sunt strict eficiente împotriva viermilor intestinali, dar contribuie la îndepărtarea lor din organism. De asemenea, remediile naturiste pot fi utilizate în terapie combinată cu alte medicamente antihelmintice.

Semințele de dovleac sunt considerate a fi unul dintre aceste mijloace populare preferate. Sunt non-toxice și nepericuloase, așa că pot fi folosite de copii, femeile însărcinate care alăptează și adulți. Semințele de dovleac conțin substanța activă cucurbitină. Contribuie la paralizia mușchilor viermilor. Chiar dacă cucurbitina nu paralizează complet viermii, totuși le va slăbi funcțiile vitale și le va reduce capacitatea de a mânca și de a rămâne în intestine. De asemenea, consumul de ananas la fel sporește paralizarea viermilor.

Dacă simți un disconfort la nivelul stomacului trebuie să administrezi cel mai bun medicament pentru paraziți intestinali. Parazitismul viermilor la om este o patologie comună. Viermii intestinali s-au adaptat parazitismului în intestinul subțire și gros, căile biliare. În cazul în care aceștia nu sunt eliminați din stomac larvele de viermi pot fi găsite în țesuturile ficatului, creierului, organului de vedere, în piele, țesutul subcutanat și chiar în inimă.

femeie care se tine de burta din cauza parazitilor intestinali
La om, paraziții sunt reprezentanți ai multor tipuri de creaturi unicelulare și multicelulare, dar când vine vorba de paraziți, ei sunt de obicei viermi rotunzi


Leacuri băbești pentru bătături: Cum să scapi de durere în mod natural

 

Adauga un comentariu