Titlurile zilei

Cel mai fricos amant din lume este și cel mai norocos! A scăpat cu viață după ce a stat în comă o lungă perioadă! Totul după ce a sărit de la etaj, când soțul iubitei sale a intrat în locuință!

Publicat: 01 sept. 2020
Amantul a scăpat cu viață după ce a stat mai multe zile în comă
Cel mai fricos amant din lume este cu siguranță și cel mai norocos având în vedere că a scăpat cu viață după ce medicii nu i-au dat șanse

Cel mai fricos amant din lume este cu siguranță și cel mai norocos. După aproape trei săptămâni de când a sărit de la etaj și a fost în stare critică, a venit momentul în care poate spune că a scăpat cu viață

Cel mai fricos amant a scăpat cu viață. Medicii au precizat că după ce a stat în comă și a beneficiat de tratament de specialitate, bărbatul este acum în afara oricărui pericol. În urmă cu trei săptămâni, aveau loc scene incredibile la Iași. Un bărbat s-a zbătut între viață și moarte după ce a sărit în gol de la etajul 3. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Poitiers. În jurul orei 18:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat se afla întins pe jos, în fața unui bloc, și pare căzut de la înălțime. Imediat un echipaj SMURD a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar în viață. Imediat a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

A fost transportat în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie, pentru investigații, unde a stat mai mult timp, fiind în stare gravă. Toată lumea a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, însă nu este așa. Bărbatul de 50 de ani, a cărei identitate o vom proteja, se afla într-un apartament situat la etajul 3 al blocului C8. Domiciliul bărbatului este în Voinești, însă el se afla la o femeie în vârstă de 55 de ani cu care ar fi avut o relație extraconjugală. În timp ce se afla cu femeia, soțul acesteia în vârstă de 61 de ani a ajuns în apartament împreună cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Când soțul înșelat a intrat în camera în care se afla amantul, cel din urmă a sărit pe geam

Ceea ce s-a întâmplat mai departe pare mai degrabă desprins dintr-un film tragi-comic. Reacția amantului l-a șocat până și pe soțul trădat în dragoste. După un schimb de replici dur, soțul înșelat a vrut să dea ochi în ochi cu amantul soției. Nu prea a reușit pentru că amantul s-a încuiat în sufragerie. Atunci, soțul trădat a vrut să spargă ușa de la sufragerie și să intre peste amantul soției sale. Nu a vrut însă să facă o pagubă prea mare și a cerut ajutorul fiului său, care a adus o mână de scule. Ambii au desfăcut yala și au deschis ușa, însă în momentul în care au pătruns în sufragerie, amantul a sărit în gol pe geam.

O alegere proastă având în vedere că apartamentul se afla la etajul 3. Rănile pe care le-a suferit în urma căderii au fost extrem de grave, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire. Până la urmă însă, cel mai fricos amant din lume este cu siguranță și cel mai norocos, din moment ce a ieșit din comă și are șansa la o nouă viață.

Comentarii
Adauga un comentariu