Cel mai tanar milionar al loteriei de la Iasi si-a construit un adevarat Panteon

Cel mai tanar milionar al loteriei de la Iasi si-a construit un adevarat Panteon

24 iun. 2015, 22:14
Silviu Bordeianu, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:503714;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ A castigat o suma fabuloasa pe care a investit-o cu cap @ Desi are abia 30 de ani, castigatorul la Loto s-a asigurat pe viata cu un post de milioane de euro @ Blestemul castigatorilor la Loto l-a ocolit @ Cele mai mari castiguri la Loteria Romana par sa se castige la Iasi in agentiile din Pacurari

Cartierul Pacurari pare o adevarata pepiniera de castigatori ai Loteriei Romane. Cateva dintre cele mai mari premii ale Loteriei au fost castigate la agentii din Pacurari. Ultimul mare premiu, de categoria I, a fost adjudecat la o agentie din Pacurari chiar anul acesta. Nu doar ca in cartier s-a castigat si anul acesta un premiu de categoria I la Loto, dar in Pacurari au aparut chiar investitii colosale facute de doi dintre cei mai norocosi ieseni. Daca despre cel mai prolific jucator la Loto din Iasi, Vasile Terciu, cel care ridica un bloc la intrarea in Pacurari din banii de la Loterie, se stie deja, un tanar castigator a ramas anonim pana in prezent.

Castigul la Loto i-a adus o viata lipsita de griji

Acum cativa ani, iesenii isi verificau biletele la loto dupa ce s-a anuntat ca un premiu de categoria I la 6/49 a fost adjudecat la Iasi. Ultimul mare premiu la Loto 6/49, în valoare de 6,2 milioane de euro, a fost câstigat de un iesean la o tragere loto de la mijlocul lui 2010. Numerele câstigatoare au fost 28, 21, 12, 7, 23, 11. Dupa cum detaliau reprezentantii Loteriei, biletul câstigator a fost jucat în Iasi, la agentia 22-042. Cel care a ajudecat premiul este Ionut Cretu, un tanar care in prezent, la 30 de ani, este patron al unui restaurant. Acesta ar fi jucat pe bilet trei variante simple la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, pretul biletului fiind la acel moment de 20,5 lei. Aflat momentan in vacanta pe litoralul romanesc, Ionut Cretu s-a ferit sa dea prea multe detalii despre momentul care i-a schimbat viata. Desi multi dintre castigatorii de la Loterie par a fi loviti de un adevarat blestem, unii ajungand ba la faliment, ba sa aiba probleme cu legea ca urmare a asocierii cu personaje dubioase, Ionut Cretu spune ca pentru el toate au mers ca pe roate.

„Sincer, mie mi-a mers bine, nu am avut probleme sau cine stie ce necazuri. Nu as vrea sa vorbesc prea mult despre afacere, va pot spune doar ca merge. Acum sunt in vacanta, poate ne vedem cand revin in Iasi, va voi da mai multe detalii, nu sunt foarte sigur acum si nici timp nu am la dispozitie. Va multumesc!”, a declarat telefonic Ionut Cretu. Din marele premiu de la Loto, acesta si-a construit de la zero, pe soseaua Rediu, un local ce seamana cu un adevarat Panteon. Cladirea cu trei niveluri se afla intr-o curte inconjurata cu un spectaculos gard din fier forjat, cu fantana arteziana. In interiorul acesteia se afla trei sali de evenimente, cu o capacitate totala de aproape 200 de persoane. Firma care a inregistrat marca Restaurant Bizantik, SC Pink Alexxya SRL, functioneaza din 2011. Potrivit bilanturilor firmei, la nivelul anului 2014, societatea nu avea datorii, inregistrand in schimb pierderi de 102.00 lei, cheltuieli de 150.000 de lei, venituri de 58.000 de lei si stocuri de 221.404 lei.

Inca un miliardar in Pacurari, la 5/40

Potrivit sefului filialei iesene a Loteriei Romane, ultimul mare premiu adjudecat la Iasi a fost tot la o agentie din Pacurari. „La agentia 22-043 din Pacurari s-a mai castigat in ianuarie marele premiu la 5/40, in suma de circa 360.000 de lei. La Iasi s-au castigat cu nemiluita premii de la categorii inferioare. Unii joaca cu sisteme, unii cu numere care au o insemnatate personala. Sansele de castig a marelui premiu la 6/49 sunt destul de mici, avand in vedere ca sunt posibile aproape 14 milioane de variante. Pentru a castiga eu cred ca 75 la suta conteaza perseverenta si un sfert norocul, nu achizitionarea unor bilete scumpe. Domnul Vasile Terciu stiu ca a castigat de multe ori de-a lungul timpului, inclusiv doua masini. Dumnealui este un jucator profesionist”, a declarat Danut Diaconu, seful filialei iesene a Loteriei. Daca Ionut Cretu sau Vasile Terciu se pot lauda cu afaceri care le merg destul de bine, Tonel Cazacu, castigatorul din 2008 la 6/49 a ajuns aproape la sapa de lemn desi a castigat aproape 4 milioane de euro. Blestemul castigatorilor la Loto s-a prins de acesta, el fiind implicat in mai multe scandaluri cu interlopi, dar si cu reprezentantii Politiei, cu care a fost recalcitrant atunci cand a fost surprins beat la volanul autoturismului de lux Q7 pe care il detine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *