Local

Cel mai tare traficant de cocaină din Iași a fost eliberat din arest preventiv! Va sta în arest la domiciliu

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai tare traficant de cocaină din Iași a fost eliberat din arest preventiv Va sta în arest la domiciliu
Florin Vais este cel mai tare traficant de cocaină din Iași

Cel mai tare traficant de cocaină din Iași a fost eliberat din arest. Decizia a venit de la judecatoii ieșeni care au hotărât ca interlopul Florin Vais poate fi eliberat din arestul preventiv.Totuși, magistraţii l-au plasat pe traficantul de cocaină supranumit ”regele cocainei” în arest la domiciliu.

Ţinând cont că domiciliul este în Târgu Neamț, Florin Vais va sta în arest la domiciliu în deplasare. Pe lângă interlop, magistraţii din Iași au decis ca şi Vasile Avram, acuzat în acelaşi dosar de tragic de droguri să stea în arest la domiciliu.

Cum a ajuns Florin Vais în spatele gratiilor

Totul a pornit de la o acțiune a ofițerilor de la Combaterea Criminalității. Ieșeanul a fost ridicat în momentul în care ar fi luat un colet care venea din străinătate. Astfel, oamenii legii au așteptat ca un autocar ce venea pe ruta Spania – Italia – România să ajungă în Iași. În autocar se afla un colet în care se găseau piese de mașini, iar, în interiorul lor, se afla ascunsă cocaina. Anchetatorii au precizat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui ieșean bănuit de trafic de droguri de mare risc.

A fost prins în flagrant de procurorii de la DIICOT

Florin Vais, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc. „În vederea documentării activității infracționale a acestuia, pe data de 8 decembrie, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani. Cinci persoane au fost duse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul DIICOT Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore”, au menționat la vremea respectivă procurorii DIICOT Iași.

Adauga un comentariu