La psiholog

Cele mai cheltuitoare zodii

Publicat: 01 feb. 2020

Banii sunt pentru aceste trei zodii de femei, adesea, o prioritate, asta pentru că ele iubesc cumpărăturile, vizitele la saloane şi călătoriile. În topul celor mai cheltuitoare, femeia Capricorn ocupă locul al treilea, iar despre celelalte două se spune că golesc portofelele, respectiv conturile partenerilor cât ai zice peşte. Iată care sunt cele mai cheltuitoare 3 zodii de femei din horoscop, potrivit a1.ro:

Femeia Taur

Cea mai cheltuitoare zodie dintre femei este Taurul. Acest nativ nu se poate abţine deloc atunci când vede ceva care îi place, chiar dacă în scurt timp se plictiseşte de respectivul lucru. Este o zodie ambiţioasă, care ar face orice ca să îşi vadă interesele. Femeile din zodia taur caută mereu un bărbat cu bani, pentru că asta le va face să se simtă în siguranţă. Practic, iubirea lor este influenţată şi de statul social al partenerului de viaţă.

Femeia Rac

O altă zodie de care trebuie să te fereşti dacă nu vrei să te lase fără bani este racul. Femeile născut în acest semn zodiacal ştiu să obţină ceea ce vor, doar printr-un simplu oftat, asemeni unui copil inocent. Este genul de femeie care ştie să te controleze şi să te manipuleze, fără să îţi dai seama. Femeile din zodia rac sunt greu de mulţumit şi banii sunt un aspect la care se uită întotdeauna!

Femeia Capricorn

Femeile din zodia capricorn muncesc şi se zbat toată viaţa pentru a aduna avere, pentru a pune bani deoparte sau pentru a agonisi lucruri de valoare. Vor căuta mereu un partener cu bani, care să le răsfeţe şi să le satisfacă cerinţele.loading...

Adauga un comentariu