Beauty

Cele mai frumoase coafuri pentru tunsoarea bob. Simple, de efect și potrivite pentru orice eveniment

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Care sunt cele mai frumoase coafuri pentru tunsoarea bob? În funcție de preferințe, poți alege împletituri, bucle, cocuri, ș.a. Pentru a ieși în evidență, vopsește-ți părul în albastru sau mov și prinde-l în două cocuri mici, ca niște urechi de ursuleț. Pentru evenimente speciale ( cum ar fi un majorat) , optează pentru stilul “wet look” sau părul drept, întins cu placa.

Indiferent de vârstă sau trăsături, tunsoarea bob este potrivită oricărei femei. Acesta este de două tipuri: scurt și lung, care poate fi tuns drept, în scări sau asimetric. Înainte de a alege un stil este indicat să te consulți cu un specialist. Astfel, te vei asigura că tunsoarea te avantajează.

Coafuri potrivite pentru tunsoarea bob

Bob-ul este o tunsoare universală și versatilă, care se potrivește de minune oricărei femei, indiferent de vârstă, statut social sau trăsături faciale. Asemeni tunsorii pixie, bobul este una din acele stiluri care întineresc și împrospătează chipul unei femei. Prin urmare, întregul tău look se poate schimba prin simpla modificare a cărării.

Bobul este de două tipuri: scurt și lung. Oricare dintre aceste stiluri poate fi tuns drept, în scări sau chiar asimetric. Pentru evenimente speciale, cum ar fi un majorat, o nuntă sau un date  tunsoarea asimetrică poate fi pieptănată într-o parte și decorată cu un accesoriu elegant. Înainte de a lua o decizie, cel mai bine este să ceri sfatul hairstylist-ul tău, care îți va recomanda varianta cea mai potrivită în funcție de trăsăturile feței.

Pentru ocazii speciale, există idei senzaționale de coafură, chiar și pentru tunsorile scurte. Pe unele dintre acestea le poți realiza chiar la tine acasă, urmând un tutorial pas cu pas. Cu toate acestea, pentru un look perfect, este recomandat să apelezi la ajutorul unui profesionist. O primă idee sunt clasicele bucle, care nu se demodează niciodată. Pentru un look sofisticat, ondulează părul cu ajutorul unui ondulator sau cu un uscător de păr, apoi aplică fixativ pentru ca părul să reziste pe toată durata serii.

Stilul „wet look” – simplu, dar de efect

Pentru femeile care vor să iasă în evidență, tunsoare bob poate avea culori îndrăznețe, ca de exemplu albastru, mov sau roz. Cu siguranță, aceste culori nu vor trece neobservate. Dacă îți dorești un look relaxat și jucăuș, dar totodată drăguț și ușor de obținut, poți opta pentru 2 cocuri micuțe ca niște urechi de ursuleț.

O altă idee de coafură simplă, dar de efect este părul întins cu placa. Acest stil este recomandat celor care au părul tuns drept. Coafura “wet look” este alegerea ideală dacă îți dorești un look simplu de realizat, dar unic. Tot ce ai de făcut este să îți dai părul pe spate, să-l piepteni și să-l îndrepți, iar în final să-l fixezi folosind ceară sau gel pentru păr și fixativ.

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă coafurile cu împletituri și au breton, o idee simplă dar elegantă este să împletiți bretonul și să-l fixați cu agrafe. Clasicul coc poate fi realizat și în cauzul tunsorii bob, și este ideal pentru orice eveniment. O alternativă mai sofisticată este cocul franțuzesc, în stil melc. Pentru un plus de strălucire, accesorizează coafura cu agrafe de păr cu pietre prețioase, bentițe ori panglici. Așadar, există o multitudine de coafuri pentru tunsoarea bob, potrivite pentru orice ocazie.

Adauga un comentariu