Beauty

Cele mai frumoase modele pentru unghii negre. Cum alegem și întreținem modelul perfect

Publicat: 14 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai frumoase modele pentru unghii negre. Cum alegem și întreținem modelul perfect
Negrul arată superb în combinație cu alte culori

Care sunt cele mai frumoase modele pentru unghii negre? Oja neagră arată superb în combinație cu roșul și argintiul. Cel mai adesea, manichiura neagră este asociată cu stilul gotic și rock. Nuanțele închise sunt mai pretențioase decât cele deschise și au nevoie de o îngrijire specială.

Culoarea neagră este perfectă pentru orice formă a unghiei. Cu toate acestea, se usucă mai greu. Oja clasică poate fi îndepărtată ușor, cu dizolvant special. Pentru unghiile cu gel este recomandată metoda foliei. După 10 minute, unghia va fi complet curată.

Modele de unghii negre la modă

Oja neagră este perfectă pentru o manichiură proaspătă, expresivă și stilată. Combinația de colori negru și roșu este printre cele mai frumoase. Pentru o manichiură de lux, alege să-ți colorezi două dintre unghii cu ojă gri și să le decorezi cu modele negre de leopard, prin tehnica nail art. Celelalte unghii vor avea culoarea roșu. La rândul ei, culoarea roz este o alegere bună. Pentru un aspect magic de sărbători, desenează un model abstract de flăcări pe unele dintre unghii.

Pentru o manichiură french mai specială înlocuiește clasicul nude cu negru.  De asemenea, nuanțele de negru pot fi combinate cu argintiul. Astfel, o manichiură plictisitoare va căpăta mai mult farmec. De obicei, argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea Totodată, pietricelele însuflețesc orice manichiură, oferind expersivitate și prospețime.

Nu în ultimul rând, combinația clasică ce unghii alb-negru nu se demodează niciodată. Prin tehnica gradient, baza unghiei poate fi albă, iar vârful negru, pentru un look mai simplu. Pentru unul mai sofisticat poți alege un model floral pe două dintre unghii. Dacă îți este greu să alegi un model, amintește-și că unei femei sofisticate i se potrivește cel mai bine o manichiură simplă. De aceea, modelele simple vor fi mereu la modă.

Cum aplicăm și întreținem oja neagră

Cel mai adesea, manichiura neagră este asociată stilului gotic și rock. Deși negrul ale conotații negative, această culoare este foarte la modă. Înainte de a ne da cu ojă neagră trebuie să urmăm niște reguli. În comparație cu nuanțele deschise, cele închise se usucă mai greu. Pentru o uscare mai rapidă așază unghiile într-un bol cu apă rece.

Culorile închise scot în evidență toate defectele unghiei. De aceea, la manichiura pentru sezonul rece este indicat să folosim un lac de unghii care uniformizează suprafața acestora. La fel de importantă este și baza de unghii, care nu poate lipsi în cazul culorilor închise. Baza are rol de protecție și nu permite culorii să capete un aspect inestetic. În plus, oja va fi mai rezistentă. Nu în ultimul rând, pentru a preveni pătarea cuticulelor atunci când ne dăm cu ojă, este important să aplicăm vaselină cu un bețișor de urechi.

În cazul ojei normale, unghiile pot fi curățate cu dizolvant de unghii. Când vine vorba de gel, lucrurile stau puțin diferit. În cazul manichiurei făcute la salon este recomandată metoda foliei. Îmbibă o bucată de vată cu dizolvant, aplic-o pe toată lungimea unghiei și sigileaz-o cu o folie de aluminiu. După 10 minute, îndepărtează învelișul printr-o ușoară frecare care va lăsa unghia complet curată. Pe internet există o multitudine de modele pentru unghii negre, potrivite pentru orice sezon.

Adauga un comentariu