Fun

Cele mai frumoase pisicuțe de pe internet – Maru, regele cutiilor și Henri, motanul filosof

Publicat: 24 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai frumoase pisicuțe de pe internet   Maru regele cutiilor și Henri motanul filosof
Henri, motanul negru, a fost una dintre cele mai frumoase pisici de pe internet

Videoclipurile și pozele cu pisicuțe sunt mai populare decât vedetele. Totul se datorează comportamentului natural al pisicii, blănii pufoase, urechilor ascuțite și ochilor ei frumoși. Simpla vizionare a unei postări cu pisici drăguțe ne poate relaxa și ne îmbunătățește starea de spirit. Nu toate pisicile preferate ale oamenilor sunt reale: celebra Pusheen, de exemplu, este eroină de benzi desenate.

Multe pisici faimoase au conturi pe rețelele de socializare. Printre cele mai frumoase pisici de pe glob se numără Shironeko și Pisco, pe care vi le-am prezentat în articolele anterioare.  Astăzi vi-I prezentăm pe Maru, Snoopy și Henri, motanul filosof. Din păcate, Henri și-a încheiat cariera în 2018, când a plecat să-l încânte pe Dumnezeu cu frumusețea sa.

Cele mai frumoase pisicuțe de pe Instagram

Maru, regele cutiilor de carton

Maru este o pisică originară din Japonia și face parte din rasa Scottish fold. În 2016 felina a primit titlul de “cea mai frumoasă pisică din lume” și a intrat în Cartea Recordurilor. Ziua aceste pisicuțe decurge în felul următor: își trezește stăpânul la ora 7, mănâncă, se joacă în curte și apoi merge la culcare. Primul video cu Maru a apărut în anul 2008. Stăpânul felinei este de părere că faima pisicii se datorează abilității acesteia de a încăpea în cutii de diferite dimensiuni. De la începutul “carierei”, pisicuța a primit numeroase cadouri de la fani. Mai mult decât atât, unul dintre aceștia a spus că Maru l-a făcut să îndrăgească pisicile. Pe lângă contul de YouTube, felina are și cont de Instagram: pozele o înfățișează mâncând, stând în cutii, având o pungă de plastic pe cap sau uitându-se pe geam. Cu peste 30.000 de urmăritori, Maru poate fi considerată o celebritate de primă clasă, mai ceva ca David Beckham sau Kim Kardashian.

Snoopy, motanul cu nume de cățel

Snoopy, originar din China, face parte din rasa exotic shorthair  Acesta a devenit faimos în 2012, când stăpânul său i-a făcut un cont de Instagram și un blog. Pe lângă conturile oficiale, fanii felinei au creat numeroase fanpage-uri. Pozele postate pe rețelele de socializare îl surprind stând în cutii sau în corturi luminate, îmbrăcat în diverse hăinuțe drăguțe pentru pisici sau privind curios spre cameră de la capătul holului. La ora actuală, contul oficial de Instagram are peste 273.000 urmăritori dar se pare că a rămas inactiv: ultima postare este din vara anului trecut.

Henri, motanul filosof

Un motan superb, dar care din păcate nu se mai află printre noi, a fost și Henri, motanul filosof. Acesta a devenit faimos în 2007, o dată cu proiectul cinematografic produs de naratorul Will Branden. Filmul francez a fost realizat în stilul clasic alb negru și are subtitrări în limba engleză. Deși juca rolul unui filosof chinuit, în viața de zi cu zi Henri era un motan vesel și jucăuș. Felina a ieșit de pe scena vieții anul trecut, la vârsta de 17 anișori.

Așadar, internetul este plin de pisicuțe frumoase care sunt mereu la un click distanță, iar ziua noastră poate deveni instant mai bună dacă alegem să vizionăm un videoclip cu feline.

Adauga un comentariu