Cancan ultimă oră

Celebra cântăreață are probleme de sănătate GRAVE! Boala m-a luat pe nepregătite și mi-am pierdut vocea

Publicat: 22 feb. 2020

Lana Del Rey a fost forțată să renunțe la turneul său din Europa din cauza unor probleme medicale. Aceasta a dezvăluit că și-a pierdut vocea iar medicul a sfătuit-o să își ia câteva săptămâni de recuperare.

„Îmi pare rău să vă anunț în ultimul moment însă boala m-a luat pe nepregătite și mi-am pierdut vocea. Doctorul m-a sfătuit să nu fac nimic timp de 4 săptămâni. Urăsc că v-am dezamăgit dar trebuie să mă însănătoșesc.”, a scris artista, potrivit DailyMail.

Lana era așteptată săptămâna viitoare în Londra, pe arena 02, însă oficialii au anulat evenimentul. „Regretăm că Lana a trebuit să anuleze turneul său din cauza problemelor medicale.”, au scris aceștia.

Este încă neclar dacă artista va concerta în America de Sud luna viitoare sau dacă se va întoarce în America de Nord în aprilie. Aceasta este așteptată și în Spania, Franța, Italia și Portugalia în iunie.

Mai mult, anularea a venit după ce a fost confirmat că Lana va cânta pe Pyramid Stage, în iunie, la Glastonbury.

„Mă bucur să vă anunț că va participa incredibila Lana Del Rey. Cred că este primul ei festival din UK. Ea a fost prima noastră confirmare din acest an.”, a dezvăluit organizatoarea festivalului The Norman F*****g Rockwell, Emily Eavis.loading...

Adauga un comentariu