Actualitate

Celebrul astrolog Minerva s-a angajat la Banca Națională: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă”

Publicat: 11 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Celebrul astrolog Minerva s-a angajat la Banca Națională Din păcate n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă
Celebrul astrolog Minerva s-a angajat la Banca Națională

Cunoscutul astrolog Minerva, al cărei nume real este Gabriela Dima, a declarat în timpul unui podcast că lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție. Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au declarat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale.

Anunțul a fost făcut în podcastul lui Damian Drăghici. Astrologul a spus că are o funcție de execuție și nu mai are dreptul să fie în lumina reflectoarelor, însă nu o deranjează acest aspect.

„La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani,” a declarat Minerva.

Minerva, la un pas de moarte pe vremea când avea 27 de ani

În cadrul aceluiași podcast, astrologul a dezvăluit că a fost la un pas de a-și pierde viața pe vremea când avea 27 de ani. Minerva a fost atunci implicată într-un accident rutier și a intrat în moarte clinică după ce doctorii i-au scos splina, rinichii și ficatul.

În timpul intervenției chirurgicale, vedeta a avut parte de o experiență specială și a dezvăluit ce a văzut de dincolo de moarte.

„În perioada aia cât am fost în moarte clinică m-am văzut, era foarte bine, aveam o senzație din aia interioară de bine. M-am dat jos de pe masa de operație, nu era nimeni lângă mine, nu mai era nimeni, dar nu eram tăiată.

Mă uitam să văd dacă se terminse operația și am ieșit prin curtea spitalului. Nu era nimeni pe străzi în Timișoara și am luat-o pe Calea Aradului să mă duc acasă. Și la un moment dat când să trec un pârâu apare o mașină, am zis că am nimerit pe platoul de filmare la Sergiu Nicolaescu”, a povestit Minerva.

Comentarii
Adauga un comentariu