BZI LIVE

LIVE VIDEO – Celebrul avocat prof. univ. dr. Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante legate de îngrădirea libertății de expresie și „jocurile mizerabile” marca PSD și PNL pentru a rămâne la Putere

Publicat: 08 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 10 aprilie 2024, ora 14.30, via Skype, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Gheorghe Piperea. Cunoscutul avocat va discuta despre:

1. AUR în topul preferințelor in rândul tinerilor români!

2. Rolul și importanța că un viitor europarlamentar român sa aibă cunoștințe temeinice juridice pentru o buna apărare a drepturilor și libertăților civile!

3. Continuă lupta pentru putere și bani între PSD și PNL! Racolări de primari și jocuri electorale grave pe bani publici!

4. Atac la libertatea de expresie și încercarea de a controla și cenzura rețelele de socializare!

5. Traficul și consumul de droguri, scăpate de sub control în rândul tinerilor din Romania!

6. „Succesul și securitatea” oferite de NATO și UE, un eșec? Prețuri uriașe și inflație versuri introducerea serviciului militar obligatoriu!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu