National

CFR Călători introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CFR Călători introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște
Pasagerii sunt rugați să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp biletele

Luni, 19 aprilie, CFR Călători a anunțat că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște. Totodată, compania suplimentează cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații.

În acest fel, în perioada 30 aprilie – 4 mai, CFR Călători va asigura, pe lângă trenurile existente în programele actuale de circulație, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, potrivit Mediafax. În plus, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă.

Vagoane tip cușetă se vor afla și în trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur.

Pasagerii sunt rugați să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp biletele, care pot fi cumpărate cu anticipație online, de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), a transmis CFR Călători.

CFR Călători introduce vagoane de dormit sau cușetă și la trenuri de zi

Compania CFR Călători a anunțat că începând din dată de 8 aprilie introduce un serviciu nou, și anume vagoane de dormit sau cușetă în compunerea trenurilor de lung parcurs, cu circulație pe timp de zi. Noul serviciu vine și cu ofertă de preț specială.

În primă etapă, aceste vagoane vor fi introduse pe rutele Iași – Timișoara și retur și București Nord – Baia Mare și retur. Aceasta măsură a fost luată ca urmare a solicitărilor venite din partea clienților.

“Fiind tot timpul atenţi la ceea ce ne spun călătorii noştri, am considerat că trebuie să le oferim încă un produs nou. Ce ați zice dacă, la călătoriile lungi pe timp de zi, ați avea un compartiment la vagon de dormit doar pentru dumneavoastră? Să vă puteți odihni câteva ore într-un pat confortabil, să citiți ultima carte cumpărată, să puteți lucra la laptop, să puteți vorbi la telefon sau să puteți face videoconferințe fără a fi deranjat, sau pur și simplu să discutați cu partenerul cât vreți dumneavoastră?

Toate acestea sunt posibile dacă alegeți oferta noastră – un compartiment pe timp de zi la vagonul de dormit și vă asigurăm că veți ajunge la destinație mai odihnit decât ați plecat, cu multe lucruri bune bifate, câștigând o zi pe care cu orice alt mijloc de transport, ați fi pierdut-o.

Știm că unul din motivele importante care v-a adus în tren este și nivelul de siguranță sanitară pe care CFR Călători îl oferă pe durata pandemiei, spațiile mai mari pe care le are natural trenul, incomparabile cu orice alt mijloc de transport.

CFR Călători promite o experiență premium

Noi ridicăm ștacheta și mai mult și vă oferim astfel o experiență premium: cabina rezervată vă garantează un spațiu exclusiv și pregătit cu grijă de unul din colegii noștri a cărui carte de vizită o veți găși acolo împreună cu alte surprize care să vă facă plăcută călătoria”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Nu este prima oară când vagoane de dormit și cușete sunt puse pe trenuri de zi. Acum 2-3 ani un IR București – Sibiu avea în timpul săptămânii vagoane de tip cușetă.

Adauga un comentariu