Sport

CFR Cluj o va întâlni pe FK Borac Banja Luka în primul tur preliminar Champions League

Publicat: 15 iun. 2021
CFR Cluj

CFR Cluj și-a aflat adversara din primul tur preliminar Champions League! Formația lui Marius Șumudică îi va întâlni pe bosniecii de la FK Borac Banja Luka. Partidele din această fază a competiției se dispută pe 6/7 și 13/14 iulie.

UPDATE, 13:24: Tragerea la sorți s-a încheiat.

UPDATE, 13:12: A fost extrasă CFR Cluj! Formația lui Marius Șumudică îi va întâlni pe bosniecii de la FK Borac Banja Luka.

UPDATE, 13:08: Au fost extrase echipele din grupa 1.

UPDATE, 13:00: A început tragerea la sorți!

CFR Cluj își află adversara din primul tur preliminar Champions League
CFR Cluj este cap de serie, astfel că adversarul din primul tur ar trebui să fie unul accesibil pentru formația lui Marius Șumudică.

Posibilii adversari pentru CFR Cluj: HJK Helsinki (Finlanda), Connah’s Quay Nomads (Ţara Galilor), Mura (Slovenia), Borac Banja Luka (Bosnia).

România are patru echipe în cupele europene. CFR Cluj este singura formație care va merge în primul tur preliminar Champions League, în timp ce FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe vor juca în turul secund al Conference League.

Marius Șumudică nu este interesat de Conference League
Marius Șumudică, antrenorul CFR-ului, a declarat că își dorește să obțină performanțe alături de formația clujeană și că participarea în Conference League ar reprezenta un eșec.

„Cred că CFR îți dă șansa în a te bate și pe plan internațional. Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Le port un respect deosebit jucătorilor pentru ce au realizat până acum.

Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă. Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj”, a declarat, recent, Marius Șumudică.

Adauga un comentariu