Sport

CFR Cluj – Sevilla! Interes uriaș în Ardeal pentru meciul de astăzi. Toate biletele s-au vândut

Publicat: 20 feb. 2020

CFR Cluj va juca partida cu Sevilla, din 16-imile Europa League, cu casa închisă. Cu două zile înainte de meci, toate cele 15.200 de bilete puse în vânzare s-au epuizat.
Andaluzii vor avea de înfruntat nu doar echipa lui Dan Petrescu, ci și atmosfera ostilă care se anunță pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.
Interesul pentru meciul de la Cluj a fost ridicat încă din 14 ianuarie, ziua în care au fost puse în vânzare biletele. În numai trei ore, toate biletele la sectoarele VIP, cele mai scumpe din stadion, s-au dat, deși costau între 200 și 300 de lei.

Meciul de la Cluj va avea parte de tehnologia VAR

Meciul de la Cluj va avea parte de tehnologia VAR. VAR-ul a fost prezent în premieră în Europa League la finala de sezonul trecut, câștigată de Chelsea cu 4-1 contra lui Arsenal.
Germanul Deniz Aytekin va conduce meciul din Gruia, ajutat de Eduard Beitinger și Dominik Schaal. Al patrulea oficial a fost desemnat Patrick Ittrich, Daniel Siebert va fi arbitru VAR, iar Bibiana Steinhaus, asistent VAR. CFR Cluj – Sevilla va fi în direct la Digi Sport 1 joi, de la ora 19:55

Adauga un comentariu