Diete si regimuri

Charlize Theron și dieta Mac Keith

Publicat: 08 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Charlize Theron și dieta Mac Keith
Charlize Theron și dieta Mac Keith

Charlize Theron și dieta Mac Keith. Dietele vedetelor. Sunt cântăreți, actrițe, modele… Atâtea profesii care obligă aceste vedete să-și dubleze întotdeauna eforturile și inventivitatea pentru a-si pastra siluata.

Descrisă drept „anti-dietă” de către creatorul său, nutriționistul britanic Gillian Mac Keith, această metodă își propune să slăbească, dar și să redea modul de a mânca. Programul durează 32 de zile. Începe și se termină cu două zile de tratament cu detoxifiere, menita să curețe organismul de impurități și în timpul căruia mâncăm doar fructe și cereale integrale. Între timp, urmați rețetele și sfaturile nutriționistului, cum ar fi alegerea alimentelor organice și non-industriale, eliminarea zaharurilor rele (prezente în produse de patiserie) și preferând zaharurile lente și fructele, dar, de asemenea, evitați băuturi populare, cum ar fi ceaiul sau cafeaua.

Charlize Theron și dieta Mac Keith

Ce crede Jean-Michel Cohen, nutriționist: Cel mai mult: Cele patru zile de tratament de detoxifiere sunt eficiente pentru a începe și a termina dieta, deoarece purifică organismul.

Contra: Dieta Mac Keith este restrictivă, deoarece aplică interdicții alimentare. De exemplu, untul și brânza, care conțin grăsimi rele, ar trebui eliminate. Gillian Mac Keith sugerează înlocuirea lor cu acizi grași esențiali, găsiți de exemplu la pește sau avocado.

Dieta Angelinei Jolie

Pentru a avea linia extrem de fină a vedetei, vei avea nevoie de mult curaj. Într-adevăr, celebra actriță a dezvăluit în mai multe interviuri că este foarte preocupată de dieta ei. Înainte de fiecare masă, Angelina Jolie mănâncă un bol mare de supă (ușoară) pentru a se umple de vitamine și fibre, dar mai ales pentru a reduce senzația de foame. În perioadele în care vrea să piardă ceva mai mult în greutate, vedeta se hrănește exclusiv cu ceai, nuci și soia. O dietă cu conținut scăzut de calorii, care poate fi extrem de periculoasa pentru organism.

Adauga un comentariu