Diete si regimuri

7 vedete, 7 diete: cum se mentin in forma

Publicat: 08 feb. 2020

Dietele vedetelor. Sunt cântăreți, actrițe, modele… Atâtea profesii care obligă aceste vedete să-și dubleze întotdeauna eforturile și inventivitatea pentru a-si pastra siluata. Cum vara se apropie, iată o antologie a celor mai bune diete adoptate de celebrități.

Dieta Penélope Cruz

Mâncă multe fructe, legume, fructe uscate, pește și, în același timp, limitează aportul de alimente, carne și grăsimi amidonice, fără a le elimina din mesele ei.

Dietele vedetelor. Dieta Adriana Lima

Potrivit Adrianei Lima, pentru a pierde în greutate, este imperativ să alungăm din dieta noastră toate alimentele industriale, de asemenea, numite alimente procesate. Pentru a-si menține corpul sanatos, modelul brazilian se hrănește exclusiv cu alimente ecologice și produse proaspete. Mâncare sănătoasă pe care o combină cu un număr semnificativ de ore de sport pe săptămână.

Dietele vedetelor. Dieta Angelinei Jolie

Pentru a avea linia extrem de fină a vedetei, vei avea nevoie de mult curaj. Într-adevăr, celebra actriță a dezvăluit în mai multe interviuri că este foarte preocupată de dieta ei. Înainte de fiecare masă, Angelina Jolie mănâncă un bol mare de supă (ușoară) pentru a se umple de vitamine și fibre, dar mai ales pentru a reduce senzația de foame. În perioadele în care vrea să piardă ceva mai mult în greutate, vedeta se hrănește exclusiv cu ceai, nuci și soia. O dietă cu conținut scăzut de calorii, care poate fi extrem de periculoasa pentru organism.

Dieta Julia Roberts

Metoda urmată de Julia Roberts este dieta IG a dieteticianului canadian Rick Galop. Această dietă clasifică alimentele în funcție de indicele glicemic. Evitați alimentele cu un IG ridicat (pâine, paste, orez, nuci), consumați moderat alimente cu un IG mediu (fructe, cereale integrale) și mâncați în special alimente cu un IG scăzut (semințe, cereale integrale, mazăre) pui, brânză proaspătă, ciocolată neagră) și întotdeauna însoțite de proteine, legume.

Dietele vedetelor. Dieta Kate Middleton

Dornică să vrea să isi păstreze o linie ireproșabilă după sarcină și să aibă o piele luminoasă, Kate Middleton consumă în principal hrană crudă. În meniul acestei diete, diverse rețete pe bază de pepene galben, salate de tot felul, fructe de goji, tabbouleh și gazpacho. Dacă frumoasa brunetă are părul de vis este și datorită acestei metode care, datorită conținutului său de vitamine, întărește unghiile, părul și aduce strălucire pielii.

Dieta lui Kim Kardashian

Pentru a pierde cele 22 de kilograme obținute în timpul sarcinii, Kim Kardashian a continuat dieta Atkins. Principiul? Timp de două săptămâni, alimentele cu amidon și carbohidrați sunt interzise din dietă și sunt reintroduse treptat. Cu toate acestea, păstrăm lipidele conținute în grăsimi bune (nuci, brânză, avocado, somon) și putem adauga proteine slabe. Puțin mai dificilă decât o dietă hiperproteinică, dieta Atkins rămâne foarte restrictivă și necesită o vizita în prealabil la un nutriționist.loading...

Adauga un comentariu