Actualitate

CHEF BUNICA: La 82 de ani gătea sarmale cu canabis pentru nepotul din închisoare. INTERPOL a dat-o în urmărire internaţională după ce a fost condamnată la închisoare pentru trafic de droguri

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CHEF BUNICA La 82 de ani gătea sarmale cu canabis pentru nepotul din închisoare. INTERPOL a dat-o în urmărire internaţională după ce a fost condamnată la închisoare pentru trafic de droguri
Elena Toma a fost condamnată la inchisoare după ce gătea sarmale cu canabis

Momente tragic-comice într-o localitate din judeţul Mehedinţi. Concret, în Drobeta Turnu Severin din judeţul Mehedinţi, o bătrânică în vârstă de 82 de ani este acuzată de trafic de droguri. Bătrâna ar fi încercat să introducă în închisoarea în care este închis nepotul ei mai multe cantităţi de droguri.

Metoda pe care bătrâna a încercat să o folosească este una orginala. Aceasta i-a gătit băiatului un meniu de lux, sarmale cu canabis. Bătrâna a ascuns canabisul în sarmalele care dorea să i le ducă nepotului în închisoare.

Bătrâna traficantă de droguri a fost prinsă de oamenii legii

Oamenii legii au desconsipirat întreaga situaţie. În acest fel, bătrâna traficanta de droguri a fost prinsă şi a fost deservita justiţiei. După ce procurorii i-au deschis un dosar penal, Tribunalul Mehedini a condamnat-o la închisoare pe Mladen Elena fostă Toma Elena. Tribunalul i-a dat 2 ani de închisoare femeii pentru trafic de droguri. Totuşi, ca situaţia să fie şi mai desprinsa din filmele cu mafioţi, oamenii legii au dat-o în urmărire generală la Interpol, bătrâna fiind de negăsit.

O ,,bucătăreasă” în vârstă de 82 de ani a gătit sarmale cu droguri și a reușit, cu ușurință, să le introducă în penitenciarul din Drobeta Turnu Severin județul Mehedinți, scrie Jurnlalul Olteniei.

În prezent condamnată octogenară nu se află după gratii unde ducea sarmale cu canabis. Motivul, în timpul procesului ea s-a căsătorit și stabilit tocmai în Australia la Campbelltown.

Kilograme de canabis ascunse în propria locuinţă

Cum unui traficant nu îi stă bine cu câteva grame de droguri, bătrâna se pare că făcea o afacere în toată regula. Elena Toma a fost acuzată încă din 2014 de trafic de droguri dar soluţia a fost pronunţată abia în 2019. Elena Toma, originară din judeţul Prahova dar cu reşedinţa, la începutul anchetei, într-o localitate din judeţul Caraș Severin, a fost trimisă în judecată fiind acuzată de trafic de droguri dar şi pentru încercarea de a introduce în penitenciar a unei cantităţi de substanţe ilegale. Concret, bătrâna, bucătăreasa înrăită, făcea sarmale cu canabis pe care ulterior le introducea în închisoarea în care era încarcerat nepotul ei.

După ce au descoperit drogurile în sarmale, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare. În urma intervenţiei poliţiştilor, la locuinţa femeii au fost descoperite alte 2 kilograme de canabis. Între timp, oamenii legii au confiscat întreaga marfă. Totuşi, cel mai probabil pentru a scăpa de urmărirea penală, femeia s-a căsătorit cu un cetăţean australian şi s-a stabilit în

Traficantă de droguri la 82 de ani ampbelltown, Australia. Este vorba despre Elena Mladen fostă Toma, înainte de căsătorie, care, conform site-ului Poliției Române, are „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mehedinți, fiind condamnată la 2 ani închisoare , pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”.

Nu se cunoaşte cu exactitate cum va fi extrădata bunicuţa traficantă. Cert e că oamenii legii au un mandat de executare şi că întreaga problemă este gestionata de Internaţional Criminal Police Organization (INTERLOP)care este o organizație internațională de cooperare a forțelor de poliție. Creată în 1923, organizația numără 194 de state membre. Sediul organizației este în Lyon, Franța

Adauga un comentariu