National

Chef grotesc într-un supermarket bucureștean. Paznicul, spectator, Poliția, timidă – VIDEO

Publicat: 19 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chef grotesc într-un supermarket bucureștean. Paznicul spectator Poliția timidă - VIDEO
Chef grotesc într-un supermarket bucureștean

Cu salamul într-o mână, cu paharul de băutură în alta şi cu masca sub bărbie, zeci de indivizi au petrecut sâmbătă în mijlocul unui mare supermarket din Bucureşti. În câteva minute, indivizii au transformat raionul de carne în propria lor bucătărie, cutiile de carton fiind umplute cu mezeluri luate la întâmplare de pe rafturi, tăiate cu brișca.

Nici la raionul de băuturi alcoolice n-a existat vreo reţinere, au fost desfăcute la întâmplare sticle de coniac, palincă şi whisky, indivizii cinstindu-se în pahare de şampanie.

Pentru că suntem în secolul XXI și accesul la tehnologie e nediscriminatoriu, toată paranghelia a fost transmisă live pe Facebook, sub privirile uluite ale angajaţilor. Aproape ireal, doar trei dintre petrecăreți au primit amendă. Culmea, nu pentru petrecerea organizată ad-hoc, ci pentru că nu aveau mască de protecție.

Reprezentanții magazinului nu par a fi deranjați de ceea ce s-a întâmplat, urmând doar să verifice pe camerele de supraveghere dacă clienții au plătit tot ceea ce au consumat. România e un stat în disoluție, fără autoritate, iar faptul că asemenea personaje își permit un astfel de spectacol grotesc în public este doar o dovadă a acestui fapt…

Adauga un comentariu