Cancan ultimă oră

Chef Sorin Bontea, detalii din intimitate. Ceartă uriașă cu soția

Publicat: 12 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Sorin Bontea este unul dintre cei mai celebri bucătari din țara noastră. Juratul de la Chefi la cuțite se bucură de celebritate datorită show-urilor TV la care a participat de-a lungul timpului și pentru talentul său în bucătărie, care îl recomandă atunci când vine vorba de cele mai gustoase și speciale preparate. Cu toate acestea, puțini știu cine este soția bucătarului. Câteva detalii importante a oferit pentru Mihai Morar, în urma unui interviu.

Sorin Bontea, amintiri din tinerețe

Mihai Morar realizează mai multe podcasturi pe care le publică în mediul online, cu diverse persoane celebre, care au povești de viață interesante. Invitatul cu numărul șase a fost Chef Sorin Bontea, care a vorbit, printre altele, despre unele experiențe amuzante, dar și marcante, pe care le-a trăit alături de soția sa.

Deși el este celebru și iubit de public, cea care i-a oferit doi copii superbi nu este deloc prietenă cu camerele de filmat și preferă să-l ghideze pe soțul ei din umbră. Cei doi sunt împreună din 1989, iar în anul 1994 au devenit, oficial, soț și soție. De peste 30 de ani, ei își sunt alături reciproc și sunt foarte fericiți.

Pentru Mihai Morar, Sorin Bontea a mărturisit că a avut parte de o ceartă foarte amuzantă cu soția lui, din care el a ieșit cel mai șifonat. Bucătarul muncise o zi întreagă și își pierduse noaptea alături de prieteni, iar soția l-a așteptat acasă supărată, dar cu tortul pregătit. După ce l-a muștruluit, femeia s-a pregătit să plece la serviciu, iar Sorin a fost nevoit să rămână cu copilul acasă.

Soția lui nu a plecat înainte de a-i oferi soțului o felie de tort. În timp ce îl legăna pe cel mic, Bontea a adormit și a împrăștiat toată felia de tort pe el, dar și pe micuț. Soția a fost cea care i-a găsit în această ipostază de zile mari.

„Ajung acasă dimineață, eram frânt, îți dai seama. O zi de muncă și o noapte pierdută… Ajung acasă, fii-miu mic, Iulian… Făcuse nevastă-mea tort. Nu știu cu ce ocazie, nu mai țin minte, dar făcuse tort. M-a certat nevastă-mea, nu știu ce mi-a făcut. Nu ziceam nimica, îți dai seama, am comis-o, am comis-o. Îl legănam pe fii-miu pe picioare, așa am crescut și eu. După o noapte cu băieții, nevastă-mea se îmbrăca să plece la servici. Ea supărată așa, mi-a adus o felie de tort. Eu stăteam așa rezămat să-l legăn, să adoarmă. Am adormit cu tortul în brațe. A venit nevastă-mea după 10 minute… eu din cap până-n picioare, plin de tort. Fii-miu plin de tort. Nu vrei să știi ce mi-a făcut nevastă-mea”, își amintește Sorin Bontea din tinerețe.

Bontea nu face niciun pas fără soție
Printre altele, în podcastul lui Morar, Sorin Bontea a vorbit și despre momentul în care a fost ales să participe la Masterchef, emisiunea la care a participat alături de Scărlătescu și Florin Dumitrescu înainte de a participa la Chefi la cuțite. El nu știa nimic despre acea emisiune, însă a acceptat să participe la filmări, dar nu s-ar fi gândit niciodată că, din 40 de bucătari, el va fi printre cei trei care vor juriza la marele show de gătit.

Ulterior, producătorii l-au contactat și i-au dat vestea cea mare, care nu a putut decât să-l bucure pe bucătar. Înainte de a accepta propunerea și de a da un răspuns final, a mers să discute cu soția sa, pentru a se asigura că este de acord cu el și îl lasă să participe la emisiune.

„Vine asistant managerul de la restaurant. Sorine, te caută cineva de la televiziune. La început l-am înjurat, dar era pe bune. La telefon, o voce de femeie. Nu știam nimic de emisiunea aia. Au venit, au filmat în restaurant. Mi-au zis că sunt 40 de bucătari, din care sunt aleși 9, apoi 6, apoi 3. Au venit și m-au anunțat că am fost ales, între cei 3, apoi. Zic: E pe bune? Mă duc și eu să o întreb pe nevastă-mea dacă mă lasă”, povestește Sorin Bontea despre cum a ajuns la Masterchef, ca mai apoi să facă parte din Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Adauga un comentariu