Cine ar fi noii jurați de la “Chefi la cuțite”. “Cei 4 pe care Mona Segall mizează!”

11 dec. 2023, 11:45,
BZI.ro, în Cultural

Numele noilor jurați din sezonul 13 al emisiunii culinare „Chefi la cuțite” au fost dezvăluite public prin intermediul unui mesaj postat pe platformele de socializare.

Pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele, a fost publicată o postare în care sunt anunțate numele celor patru chefi care vor face parte din noua ediție a faimoasei emisiuni de la Antena 1, după ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au decis să încheie colaborarea cu postul TV și cu „Chefi la Cuțite”.

Cine ar fi noii jurați de la “Chefi la cuțite”

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată, Antena 1 se bazează pe patru jurați în noul sezon al emisiunii culinare, aceștia fiind Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.

“În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu.” – este mesajul transmis de Viperele Vesele.

De-a lungul timpului au fost vehiculate tot mai multe nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia, personalități din domeniul culinar. Cu toate acestea, nu a fost făcut încă niciun anunț oficial, ceea ce duce la menținerea suspansului în rândul fanilor.

Irina Fodor, despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”

Recent, Irina Fodor a fost la fel de surprinsă ca toată audiența atunci când a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să părăsească emisiunea „Chefi la cuțite”. În timpul absenței Ginei Pistol, Irina Fodor a avut succes înlocuind-o în cadrul show-ului culinar, precum și în emisiunea „America Express”. Fanii se întreabă acum dacă soția lui Răzvan Fodor va continua să prezinte emisiunea de gătit de la Antena 1.

Producătorii emisiunii nu au stat degeaba și au început căutările pentru a găsi înlocuitorii potriviți pentru cei trei jurați care au făcut parte din show.

Într-un interviu acordat tvmania.ro, Irina Fodor a fost întrebată despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea a confirmat că înlocuitorii pentru chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost deja aleși, dar nu a avut o comunicare foarte intensă cu aceștia.

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți’, a mărturisit vedeta.

Acum, pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele, au fost spuse numele celor patru noi jurati de la „Chefi la cuțite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *