Prima pagină » Cancan » Irina Fodor, despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”. „Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact…”

Irina Fodor, despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”. „Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact…”

04 dec. 2023, 11:19,
BZI.ro, în Cancan

Irina Fodor a dezvăluit pentru prima oară informații despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au decis să nu mai participe la filmările pentru acest show culinar de la Antena 1.

Recent, Irina Fodor a fost la fel de surprinsă ca toată audiența atunci când a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să părăsească emisiunea „Chefi la cuțite”. În timpul absenței Ginei Pistol, Irina Fodor a avut succes înlocuind-o în cadrul show-ului culinar, precum și în emisiunea „America Express”. Fanii se întreabă acum dacă soția lui Răzvan Fodor va continua să prezinte emisiunea de gătit de la Antena 1.

Irina Fodor, despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”

Producătorii emisiunii nu au stat degeaba și au început căutările pentru a găsi înlocuitorii potriviți pentru cei trei jurați care au făcut parte din show. Potrivit informațiilor prezentate online, pe listă se află nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia, personalități din domeniul culinar. Cu toate acestea, nu a fost făcut încă niciun anunț oficial, ceea ce duce la menținerea suspansului în rândul fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să afle cine vor fi cei trei jurați în sezonul următor al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Într-un interviu acordat tvmania.ro, Irina Fodor a fost întrebată despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea a confirmat că înlocuitorii pentru chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost deja aleși, dar nu a avut o comunicare foarte intensă cu aceștia.

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți’, a mărturisit vedeta.

Antena îi dă în judecată pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu

Obiectul procesului dintre Antena Group și cei 3 chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”, în esență, se dorește readucerea lor în emisiune.

Momentan nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, însă acestea presupun un proces extins în timp.

Separarea dintre Antena 1 și cei trei Chefi la Cuțite i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Încă de la începutul lunii octombrie, Antena 1 a anunțat că are intenția de a aduce un nou juriu la îndrăgitul show de televiziune.

Irina Fodor a vorbit în cadrul unui inteviu despre noii jurați de la „Chefi la cuțite” menționând că nu au avut timp să interacționeze prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *