Prima pagină » Cultural » Cine deține acum vila lui Irinel Columbeanu. „Putea să facă altfel”

Cine deține acum vila lui Irinel Columbeanu. „Putea să facă altfel”

07 iun. 2024, 09:52,
BZI.ro, în Cultural

De puțin timp s-a aflat cine deține acum vila lui Irinel Columbeanu și cum a ajuns în posesia acesteia. Extravagantul imobil a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, distrusă de incendiu în 2020, ascunde un mister complicat.

Se pare că, înainte de incendiu, proprietatea a fost transferată pe numele altei persoane, iar identitatea acesteia și modul în care a obținut-o ridică semne de întrebare.

Cum s-a ajuns la această situație

Odată un simbol al opulenței, cu limuzine sclipitoare și o vilă de lux la Izvorani, Irinel Columbeanu se confruntă acum cu o realitate dureroasă, falimentul și găzduirea la un azil de bătrâni.

Colapsul financiar al fostului magnat stârnește controverse. Vila sa extravagantă, distrusă parțial de un incendiu devastator, ar fi fost vândută nu la întâmplare, ci unei persoane care ar fi acționat „la pont”, profitând de situația vulnerabilă a lui Columbeanu.

Prietenii fostului afacerist sunt revoltați de această tranzacție suspectă, considerând-o o exploatare a necazurilor lui Columbeanu.

Cine deține acum vila lui Irinel Columbeanu

Zvonurile sugerează că ar fi vorba de o avocată, a cărei identitate Columbeanu refuză să o dezvăluie. Unii apropiați ai fostului milionar susțin că el a fost indus în eroare și semnat actele de transfer sub presiune, în timp ce alții cred că a fost o tranzacție convenabilă pentru ambele părți.

”Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, la Xtra Night Show.

Bogăția lui Irinel Columbeanu nu se limita doar la o vilă impunătoare. El a fost un pasionat colecționar de artă, decorând-o cu opere de valoare semnificativă. Colecția sa includea tablouri și sculpturi unice, multe dintre ele având o prețuire de milioane de euro. O singură sculptură din colecția sa se spune că valorează peste 200.000 de euro.

”Este din fibră de sticlă. Este singura sculptură realizată vreodată de Sabin Bălașa, așadar este unicat nu doar din punct de vedere al materialului utilizat, dar și al concepției, ceea ce îi sporește valoarea în ansambul creației lui Sabin Bălașa. A fost estimată între 100.000 și 200.000 euro. Între timp, cota lui Sabin Bălașa a mai crescut”, a declarat Ioana Ciocoiu, la Xtra Night Show.

Din declarațiile oferite de fostul milionar de la Izvorani, o avocată ar deține acum vila lui Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *