Actualitate

Ea este avocata din Iași care a căzut de la etajul 6 al unui bloc de lângă Curtea de Apel! Nu a avut nicio șansă

Publicat: 19 iun. 2021
Monica Cioată era avocat în Baroul Iași din 2019

Monica Cioată se numește tânăra avocată din Iași care a căzut de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Sărărie. În urma impactului, tânăra a decedat pe loc. Aceasta absolvise Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza, iar din 2019 era membru în Baroul Iași. În 2013 a absolvit Liceul Teoretic Ioan Neculce din Târgu Frumos. Înainte de tragedie, tânăra se afla în apartamentul iubitului. Dosarul morții acesteia este întocmit deocamdată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind vorba despre ucidere din culpă (moarte suspectă), o procedură normală în astfel de situații.

Comentarii
 • Cand ai probleme psihice mergi la Psihiatru nu la geam sa te arunci in gol. O prietena scrie cum ca, era insarcinata cu atat mai mult ar fi trebui sa fie atenta la starea sanatatii mintale. Este posibil sa fi fost ajutata sa cada de la etaj.

 • Sigur ati avut dumneavoastra probleme psihice si va simtiti in masura sa faceti recomandari medicale si, mai mult decat atat, judecati de valoare. Daca ai depresie nu inseamna ca ai probleme psihice. Eu zic sa va documentati inainte sa comentati fara rost pe internet. Oamenii s-au cam saturat de persoane ca dumneavoastra care vorbesc doar ca sa se afle in treaba.

 • Depresia este o boala cu multe fatete de aceea trebuie consult psihiatric care sa coordoneze terapia medicala in functie de fiecare persoana care se afla in suferinta. Si da depresia este o boala psihica.

 • Nu mai duceți lumea în eroare! Nu e vorba despre depresie aici. Această fată își făcea stagiatura (așa este procedeul în domeniul avocațesc, dar nu voi detalia mai mult aici) la acest mare odios, numit Felecanu Sebastian (este și cel care a sunat la 112, el este mult mai în etate decât ea și are — sau cel puțin avea dacă nu au ajuns la divorț — familie și copil cu o altă femeie).

  Acum, aflăm tot din comentarii (în caz că ele nu sunt eronate) că această fată era însărcinată și că se certau des etc. Nu pot deduce nimic referitor la soția sau mama copilului acestui măscărici, Felecanu Sebastian (copil cu care chiar el pozează pe Facebook). Dar este clar că lucrurile erau deja într-o stare de degradare mult prea avansată și foarte prielnice producerii unei drame, oricare ar fi fost ea.

  De unde știm că nulitatea de Felecanu Sebastian nu a dorit să scape de ea? Că doar e avocat și, vezi doamne, ce ființe superioare și nobile sunt ei iar noi, restul, suntem prea proști și inculți. MARȘ LA PUȘCĂRIE, PÂRLITULE! DACĂ O AVOCATĂ STAGIARĂ TREBUIE SĂ-ȚI FIE ȘI AMANTĂ SAU PARTENERĂ INTIMĂ ATUNCI EȘTI UN MARE JEG DE OM! Până la probe contrarii este vorba de o crimă și nu e vina fetei. PUNCT!

 • Nu este cazul sa denigram. Nu este nici primul nici ultimul care este divorțat și își reface viața.
  Ce contează dacă era sau nu stagiara.. Cei doi chiar se iubeau indiferent de diferența de vârstă .. Certuri exista în orice cuplu… Nici o relație nu este numai „lapte și miere”
  Dumnezeu să o odihnească în pace!
  Multă putere familiilor.

 • Ioana, eu nu cunosc deloc acest caz și nici personajele. Poate ai dreptate. Eu așa am dedus după ce am făcut puțin research pe Google.

  Mii de scuze dacă am greșit! Sper să poată trece familia cât mai ușor peste această tragedia, dar și acest domn avocat care poate chiar nu are nicio vină. Personal, îmi pare foarte rău de tot, chiar dacă nu-i cunosc…

 • Oare, ce merită acest…Sebastian?…Soțul meu se întreba astăzi…”CE BĂRBAT E ĂLA CARE TE POATE DETERMINA SĂ-ȚI IEI ZILELE?…Dacă-i păsa de EA…chiar n-o putea tempera?…Nu mai zic..dac-ar fi împins-o chiar el…Fiind tânără, a greșit din start…făcându-și de lucru cu un partener, care, avea deja un băiat…dintr-o relație anterioară…”Vinovatul”…va plăti până părăsește această lume materială…Se va afla!……”Cine ridică sabia…de sabie va pieri..”
  Merită ”vreun partener”…să-ți dai viața pentru el???…

 • Păcat că această tânără a fost, de fapt cum suntem cam toți în tinerețe…CREDULĂ…să-și facă de lucru cu un om care venea dintr-o relație, cu un copil..un băiat, Tudor…etc..CE BĂRBAT MAI POATE FI ĂLA CARE..TE DETERMINĂ..SĂ ZBORI PE GEAM?…SAU …CHIAR SĂ TE ARUNCE?…….Sebastian Fenechiu…nu știe..că..”CINE RIDICĂ SABIA…DE SABIE VA PIERI…”Întotdeauna Dumnezeu rânduiește ca ”vinovatul”…să plătească pe lumea asta, materială..Așa că, vom auzi, în curând..verdictul..NU EXISTĂ…CRIMĂ PERFECTĂ…Așteptăm cu nerăbdare…..

Adauga un comentariu